torsdag 15 maj 2014

Pärleporten.....

Ombytligt jobb...


Ett par dagar som startat nio och slutat tio på kvällen har nu lagts till historien. Ja, det har varit tufft men ibland behövs jag på bruket.
Det har varit växlande arbete i form av skyddsfrågor, projekt jobb och tåglossning. Ombyte förnöjer sägs det ju.

Fröken flickvän har ombesörjt familjelivet med tjejerna. Hon har lämnat och hämtat på dagis. Mat lagats och städ, disk och fix har stått på hennes agenda. Jag har alltså nästan enbart fokuserat på mitt arbete.
Tolv timmar till denna veckan ska avverkas sen blir det ett par små möten veckan därpå efter det ska jag ha några veckors ledighet men mina små tjejer.
Jag tänker då inte stå vid pärleporten och ångra att jag jobbade för mycket och skippade familjen. Nepp. Jag ska berätta för snubben på molnet att jag varit nöjd på det hela taget och haft en härlig balans mellan jobb och familjen.

Jobbet har varit intressant och lärorikt på många sätt denna veckan, men jag har varit sjukt trött när jag suttit i möte. Anledningen är att jag fått på tok för få timmars sömn. Vakna småbarn tröttar mej väldigt just nu. Men jag ser en ljusning vilket är skönt.

Mollie har haft det bra på dagis och rapport har kommit dagligen, dom har jobbat  med några flaggor som var tänkta till att använda på förskolansdag, den dagen är i dag och då är hon givetvis ledig. Jag hoppas hon inte blir allt för besviken.

Ja, timmarna med familjen har varit få och det känns, saknaden är enorm och närhetsbehovet är stort. Min kropp kräver att få ha en annans människas kropp mot sej. Dom lustarna ska jag nu stilla.

Fler lustar som ska stillas är löpningen. Vi har planerat in ett långpass på lördag och det ska bli otroligt skönt, (i alla fall när det är klart) ;)
Fröken flickvän ska åter agera dricka tjej och vara mej behjälplig på min träning mot maran. Kvalitetstid kallar jag detta.

Jag har noterat att det inkommit väldiga mängder med skräppost till min blogg, finns det någon smart datanisse som vet hur man råder bot på det. Det handlar mest om anonyma skrivelser, finns det någon spärr där måntro ? ;)




Nu ska dagen fångas in.

Jockarp.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar