söndag 10 augusti 2014

Coolingarna...

Något för stora skor kanske ;)


Uppstigning tidigt i vanlig ordning. I löparskorna och turen gick uppför. Jag sprang upp till Grundsjön och det var sagolikt vackert när dimman lättade över sjön.
Jag drack lite vatten och sen bar det nerför. Rundan slutade på 14 km och det kändes skönt med närmare sex mil i benen den gångna veckan.
Det bästa är att kroppen känns fräsch och stark. Jag har förvisso maxat utrustningen denna veckan, både nya kläder och nya superba skor. Men det är ju ändå jag som springer liksom ;)

Barnen hade roat sej med att väcka fröken flickväns syster under tiden jag var ute. Lagom kul att bli väckt runt sjusnåret på sin lediga dag när man inte själv har några barn eller planer för dagen. Man får vackert ta seden dit man kommer. Hihi.

Påhittiga till tusen ;)

Resten av dagen gick i ett makligt tempo, barnen lekte och hade en superdag hemma i borgen. Ett litet avbrott för en liten utflykt blev det. Svärfars som chafför i cabbe sen gick turen gick till glassbåten, vilket uppskattades väldigt.
Jag låg i soffan på altanen och småpratade med fröken flickvän och svärmor. Det var mysigt att inte bli avbruten hela tiden.

Hela ligan utom myset och jag drog till Hällevik för lite Jazz. Myset och jag gick i stället till undantaget och tog en kopp kaffe med mormor. Vi satt ute en stund, men regnet kom så det blev häng i soffan.
Vi kollade lite teve sen gick vi hem och tog en macka och tänderna borstades och sen var ännu en dag i paradiset över.
Nattningen gick på en sekund och skedde redan vid sju. Mycket bus leder till tidiga kvällar.
Vi vuxna hade sen en liten kräftskiva i godan ro.

Cooola brudar ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar