lördag 23 augusti 2014

Kalas helg....

En liten morgon promenad.....


När man nu är så grymt vältränad som jag är just nu så känns det helt okej att göra ett undantag vad det gäller kosten. Innan klockan var nio hade jag klippt en tallrik äppelkaka med vaniljsås. Smaskigt värre.
Myset åt hon också men hon höll sej till vaniljsåsen. Det var mormor som bjöd på kaffe och tilltugg denna tidiga timme.
Vi pratade lite resor och myset byggde koja, precis som livet ska vara, fullt med kontraster.

Vi har haft några fina dagar i hem miljö och visst är väl det lyxigt. Jag är inne i en period igen där jag knappt har en aning om när jag ska jobba nästa gång. Det går så lång tid mellan gångerna så jag måste kolla i almanackan ;) men snart blir det förmodligen ändring på det så jag njuter i fulla drag.
Det blev åter en dag då hela familjen var samlade till lunchen och det är ju så himla mysigt att äta alla målen tillsammans.
Myset drog i väg på shoppingtur med fröken flickvän medans vi andra var kvar hemma i palatset och städade. Fredagsfint till tusen.
När alla var samlade blev det kaffe på altanen sen tog jag några varv med vedkärran. Tjejerna hjälpte till en stund men sen blev det badet för dom små skitgrisarna.

Svärmor var på plats och det bestämdes om hämtemat. Tjejerna blev överlyckliga och dom pratade i mun på varandra om vad dom skulle ha på sin pizza. Dom är inte vana vid hämtemat så det blir verkligen festligt dessa gånger det sker.

Efter en aktiv dag gick nattningen så fort så jag hann knappt med, jag la i från mej boken om klockan sen somnade myset på stuberten.
Lite mys i soffan till några gamla avsnitt av L Word sen blev det god natt även för oss vuxna.

Nu väntar en väldigt social och aktiv helg. Jag räknar med att den kommer bli kalasbra.

Barnarbete ;)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar