fredag 15 augusti 2014

Grundsjön....

Mossigt värre ;)


Nu så.. Uppstigning efter nattarbete skedde tidigt. Det var dags för bilaffär.
Vi körde till Kristianstad till en bilhandlare och fick låna en kärra som vi hade intresse av. Den tog vi med oss och körde mot Sölvesborg igen. Bilen kollades upp och vi hämtade myset på dagis.
Vi beslutade oss på vägen tillbaka att vi skulle slå till på kärran. Den är inte ny men en 2008 års modell känns ändå väldigt bra som andra bil.

Affär gjordes och handpenning las. Bilen ska hämtas nästa vecka vilket är bra. Vi är i väldigt stort behov av två bilar nu när fröken flickvän ska börja jobba. Att cykla med tre kids till dagis är liksom ingen alternativ ;)
Lite shoppning på vägen tillbaka mot Sölvesborg. Väl hemma tog vi det lite lugnt en timme. En kopp kaffe i soffan för att andas ut lite. Tröttheten slog till på mej likt en klubba i huvudet så jag la mitt huvud i fröken flickväns knä och blundade en stund. Så himla mysigt.



Väskan packades med diverse grillsaker. En ide om att vi skulle grilla vid Grundsjön uppkom för ett par dagar sen. Fröken flickvän frågade sina vänner om även dom kände sug efter en gemensam grillkväll lite sådär spontant. Några kunde några kunde inte.
Vi tog fyrhjulingen sen drog vi iväg över berget.
Väl vid sjön skulle myset testa att gå på varje lite brygga som låg i sjön. Jag följde med henne och njöt av hennes glädje av att utforska allt vid sjön.

Grillandet blev lyckat, maten var god och det var ett väldigt trevligt sällskap.
Barnen lekte inte så mycket men dom var nära varandra och dom vill gärna vara på samma ställe och gick på äventyr upp i backen.
Efter två timmar vid sjön packade vi ihop oss och körde hem igen.
De blev en kylig tur hem, det märks att hösten närmar sej med stormsteg.
Även om jag var sliten efter nattjobbet så hade jag en helt perfekt dag med min familj. Tack för det.

Idag är det en stor dag för mej. Jag firar nämligen ett år som partner till min tjej. Hon firar således ett år med mej och även ett år som gay.
Herregud vilket år vi haft ;)



Jockarp.

1 kommentar:

  1. Grattis! Störst är kärleken och att vara gay är ju trots allt inte "så illa":-)

    SvaraRadera