onsdag 6 augusti 2014

Kompression....

Ska du se när jag klättrar mamma?


Självklart blev det en del shopping när vi var norröver. Jag har funderat en längre tid över hur vida kompression  kläder är en bluff eller om det faktiskt gör skillnad gällande löpningen och återhämtningen.
Jag slog till och köpte byxor och långärmad tröja.
Priset var saftig så någonstans där hade jag ändå tankar på att det fungerar. Annars hade jag aldrig lagt så mycket pengar på träningskläder.

Jag hann knappt hem förrän jag hoppade i mina kläder och tog en sväng på en mil. Det kändes grymt bra och km tiden var mycket god, om det beror på kläderna eller på att jag vilat en vecka det vet jag inte. Härligt var det i alla fall.
Jag tyckte att det gick så bra och med en liten aning av träningsvärk hoppade jag i min nya outfit även under gårdagen. Den turen som gick över berget och tillbaka slutade i längd som en halvmara.
Idag väntar en behaglig vilodag tror jag ;)

Myset hann knappt hem hon heller förrän hon skulle till mormor och morfar, det märktes tydligt att hon saknat dom. Hon tvättade håret i hop med Sigge i trädgårdsslangen. Hon luktade ljuvligt.
Hela familjen var sen samlad på kvällen vilket var skönt. Barnen lekte fint, att dom saknat varandra rådde det inget tvivel om.

Bara bus....:)



Fröken bonus bestämde sej för att nu får det vara nog med att ha blöja på sej på natten så hon slutade.
Glädjande hände det ingen olycka vilket var skönt.
Jag tror att när dom är mogna säger dom till. Mollie har varit blöjfri länge men nappen släpper hon inte på nätterna, inte än.
Men där tror jag också att när hon är redo hör hon av sej.

Vi har ätit gott, helstekt kyckling ala Vilhelmsson. Barnen är som tokiga i maten, ja även vi ;)
Vi fick med oss lite regnbågs plopp från vår Stockholms tur och efter maten fick tjejerna tre rutor var att mumsa på i soffans hörn till en film.

För min del stod schema inlämning på agendan. Dagis behöver info om när jag ska jobba. Jag har nu fått fyra pass som jag ska jobba denna månaden hua hur ska det gå;)
Den sena Informationen om helgarbete gjorde att jag inte brydde mej om att anmäla myset till dagis i helgen.
Jag kan inte räkna med att få omsorg för henne med så kort varsel så hon får bli hemma med fröken flickvän och mormor.
Det är lite töligt i bland men jag hoppas på stabilisering angående detta inom en snar framtid.
Nya strassen ;)


Jockarp


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar