söndag 8 mars 2015

Fåret Shaun....



Innan klockan slagit nio hade både jag och fröken flickvän klarat av en löprunda på 8 km. Först drog jag iväg klockan sju och avverkade mina km, då fixade fröken flickvän frukost till gänget. När jag kom hem drog hon ut och jag satte igång att pyssla med dom små. Saxarna och papper fram och det levererades papperssnöflingor i en raslig fart.

Vi fräschade till oss allihopa och sen drog vi iväg, lilla mini fick en mysig stund med mormor medans vi andra drog på äventyr.
Vi körde till Kristianstad och gick på Burger King. mysigt som tusan. Efter det gick vi på bio. filmen vi valde var fåret Shaun. Jag tror att Mollie trodde att den skulle bli läskig för hon valde att sitta på golvet i stället för i biostolen. När reklamen var slut frågade jag om hon ville sitta bredvid mej och som väl var tackade hon ja till det erbjudandet. Skratten var många från barnen och personligen tycker jag att det var en superbra film. Med tanke på att det var i princip en stumfilm vi såg.
Vi åkte hem och vi stannade kvar ute. Jag jagade hela familjen och välte omkull dom i gräset. Jag hann inte resa mej upp förrän nästa skrek på mej att jag skulle jaga dom. Jag kastade omkull fröken flickvän och då passade hela gänget på att anfalla, slutligen låg allihop i en enda stor hög och flinade. Underbart.

En rejäl hög med ved hade kommit nerkörd och låg utanför dörren, den angrep vi. Alla hjälpte till och även att det gick långsammare än om jag gjort det själv så uppskattades det. Att alla faktiskt vill och man gör det efter sin egen förmåga.
Mollies kusin kom på ett litet spontanbesök vilket uppskattades av tjejerna. Det startades upp med kurragömma leken med en gång. Leken lugnades ner med lite kvällsmat och efter det blev det lite skönt soffhäng innan nattning.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar