fredag 27 mars 2015

Shoppingtur.....

Här balanserade jag ;)


Jag började med en löprunda 05,30, allt för att få tiden att räcka till allt som krävs för att kropp och psyke ska tillfredställas.
Vidare drog jag till tandis för att kontrollera en ömmande käke som jag fått piller för. Doktorn trodde att det var bekymmer med tänderna så undersökningen var ett faktum. Det togs bilder kors och tvärs i munnen på mej men allt såg perfekt ut. Jag fick ännu en gång cred för min mycket goda tandhygien, tandis var intresserad över hur jag behandlade munnen. Detta berättade jag glatt för honom ;)
Ytterligare ett pass på jobbet och kvällen var vigd för studiebesök, buffe och handbollsmatch i Kristianstad.

Vi fick en guidad visning av arenan och vi fick tillgång till alla skrymslen utom just omklädningsrummen. Det coolaste var att vi fick gå uppe på insidan av taket. På en spång över tvskärmen spatserade jag omkring utan att någon nere på läktaren hade en aning om det.
En mycket delikat måltid blev vi bjudna på i ett av vip rummen. Lyxigt värre.
Matchen då, nja det gällde inget Kristianstad står som segrare som om dom förlorade eller vann spelade mindre roll och för dagen förlorade dom faktiskt.



Det blev en rolig men sen kväll. En natts sömn sen var det upp och i väg. Mormor och kamphundarna kom och hämtade upp oss vid åtta och vi körde till Helsingborg. Vi lämnade hundarna för trimmning och sen var det Väla som gällde. Lilla fröken shoppingmonster drog igång. In i polan och pyret affären och ut ett par lusingar fattigare gick mormor ;) klänningar och byxor fyllde kassarna. Kassörska för dagen var lilla myset, hon fick hjälpa till och det var en höjdpunkt.

Nya skor för våren var egentligen de vi skulle köpa och efter lite testande slog vi till med två par, ett par gympadojor och ett par foppisar. Mitt lilla modelejon bytte om som stålmannen och hela den nya kollektionen satt på plats.


Butiksbiträde...



Vi åt en god lunch, jag valde indiskt och myset gula M:et, mormor tog spätta. Jag kan inte nog rekommendera dessa mat torg som finns på shoppingcentert. Helt perfekt, alla får det dom vill ha.
Vi snaskade till de med en varsin glass efter maten. Gött.

Kamphundarna hämtades upp och dom var så tjusiga. Kvällen bestod av varm macka och soffhäng.
En helt underbar dag med mitt mys var till ända.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar