fredag 6 mars 2015

Närhet och kärlek....

Vårkänslor....


Fyradagas vecka på jobbet. Ja, jobbet måste göras och tanken är ju lite semester i närtid. Då får man vackert jobba in lite.
Myset var inte lika nöjd med det, hon ville ligga kvar i sängen och mysa i stället för att åka till dagis. Vi ska mysa hela helgen blev löftet från mej.
Hon är skärpt lilla damen, hon påtalade nämligen för mej att hon endast skulle vara tre dagar på dagis, inte fyra som det nu blev. Jag försökte förklara med min mest pedagogiska sida, det gick nog sådär ;)

Jag stämplade i alla fall ut tidigare än vanligt och mormor hade hämtat upp myset.Vi träffades på ett café i stan och hade en behaglig stund tillsammans.
Vi lekt lite på torget sen åkte vi hem. I palatset stod maten på bordet när vi kom innanför dörren, det var svärmor som hade fixat med den. Lyxigt är bara förnamnet.

Fröken flickvän kom hem sent och det närmade sej nattning. En liten stund med lek och bus hann vi med den var väldigt liten.
Stunden på kvällskvisten vi fick var viktig för vårt förhållande. Närhet, kärlek, resor och drömmar om framtiden var vår torsdagskväll. Ett bra forum.


Kreativt värre ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar