måndag 30 mars 2015

Västkusten....

Nya brillor....


Från en heldag med min dotter till en heldag utan henne. Vi lämnade henne redan klockan åtta hos kusinerna. Enligt rapport fick hon hjälpa till att väcka ett par morgontrötta kusiner ;)
Fröken flickvän och jag hämtade upp mina svärföräldrar sen bar det av mot Göteborg. Men innan vi kom till Götet väntade en heldag på Ullared.
Det var väldigt mycket folk men jag brydde mej föga. Jag myste i allra högsta grad av sällskapet. En heldag med min tjej. Det var mycket fysiskt. Vi gick i varuhuset som om vi var dom enda som var där. En härlig känsla. Det var hon och jag.

Vi blev bjudna på lunch av svärmor och sen fortsatte handlandet några timmar till. Bilen fylldes upp sen drog vi vidare.
Det var teaterdags. Lillasystern till fröken flickvän hade ställt upp föreställningen "Jag sköt Jan Stenbeck" och den ville vi självklart se.
Pjäsen var bra, inte så djup som dom andra vi har tittat på och systern var enastående bra, rolig och knäpp i sin roll.

Efter att applåderna tystnat drog vi ut på krogen, en fantastiskt restaurang där oxfilén lades på tallriken. Denna gång bjöd svärfar. Väldigt blygsamma kostnader på vårt matkonto alltså :)
Vi vinkade av systern och sen bar det hemåt. Färden hem var allt annat än kul, regnet öste ner och det blåste från alla håll. Men mitt i natten var vi äntligen hemma och det var hopp i lopplådan bums.

Gårdagen var tänkt till en långtur med löpaskorna men när regnet öste ner avblåstes eftermiddagens tänkta pass med en nyfunnen löparkompis.
Istället tog jag en sväng i backarna när solen efter middag blygsamt tittade fram. Det var ett tufft men bra pass. I en av dom värsta backarna fick jag slå av på tempot och socialisera mej lite. En bybo och skogsarbetare krävde att några ord växlades. Vi sa slutligen hej då och önskade varandra en fin fortsättning på dagen.

Hem och kaffe i trädgården och vidare in i badet med min dotter.
Efter middagen blev det ett avslappnat häng i soffan.

Ny kepa...



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar