onsdag 18 mars 2015

Mystid....

Paketinslag....


Den fruktade hungern höll i sej även under tisdagsdygnet. Jag började med en stor tallrik gröt, innan lunch blev det kvarg och nötter. Lunchen bestod av pasta och falukorv, vidare frukt, kaffe och sen middag vilket var ett rejält skråvmål.
Jag fortsatte med mer kvarg och ett stort glas chiafrö och fortfarande var jag inte mättad.

Sviterna från mitt fyra mils lopp visade upp sej, stram i benen och till trappor hyser jag just nu ett väldigt hat. Tårna råkade ut för en tuff tur och jag räknar kallt med att förlora 3-4 naglar. Det är något jag måste förbereda bättre inför kommande lopp.
Jag har nu nästan exakt på dagen en månad på mej att  få kroppen i toppskick igen. Här hoppas jag bra läkekött.




Myset och jag var hemma hela dagen, jag ville se så att hon blivit av med sina besvär från helgen och så verkar det. Hon var pigg som tusan och kreativ förstås. Vi tog en cykeltur till min bror och där bjöds det på kaffe.

På kvällen stod det bamsegympa på schemat och jag stoppade in två små busiga fröknar i bilen och mötte upp av den enas mormor vid gympasalen.
Dom hade vansinnigt kul tillsammans och hela tiden hade dom koll på varandra. På sista övningen skulle dom stå bredvid varandra vid samma färg på skärmen. Sockersöta givetvis.

Bus....


Det var en bra dag. Men idag är vi tillbaka i vardagen ;)



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar