torsdag 19 mars 2015

Synad....



Lite flextid för att åka på den årliga kontrollen för bilen. 07.06 blev jag insläppt och några minuter senare fick jag tillbaka vår andra bli med blankt papper. Lyckan var total. Glatt vinkade jag hej då till grabbarna på besiktningen och upplyste dom om att vi ses igen nästa år.

Mot jobbet och det var en hel del att styra med under förmiddagen, självklart skulle vi klara av hela mitt maraton. Vi pratade om loppet och om känslan, det är superkul att prata med människor om det om än att inte många förstår hur det är. Det måste upplevas och jag hävdar bestämt att alla människor borde springa minst ett maraton under sin livstid. Bara för att få uppleva känslan liksom.

Eftermiddagens möte var givande och det bjöds på smörgåstårta. Jag hade precis vält i mej en matlåda, men det stoppade mej faktiskt inte från att ta en rejäl bit. Jag står på uppätning nu och det går galant :)

Hem i full fart och det väntade 10 års kalas för mysets kusin, det var ett glatt kalas och kusinen hade några kompisar som vi intervjuade en stund angående hur det är att gå i skolan. Vad dom gör i plugget och vad dom lär sej. Vi pratade om dom olika ämnena och hur det fungerar nu för tiden. De var riktigt intressant att lyssna på dom.

Det blev mycket och god mat och tårta på det. Kvällen blev sen och trissen var helt slut innan dom stupade i säng vid halv åtta tiden.

Lite dans......


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar