lördag 21 mars 2015

Festligt....

Här ska rockas :)


Fem ljus i en tårtbit, ballonger och paket. Klockan sex på morgonen var det dags för skönsång. En mysig morgon innan alla skulle i väg på sina uppdrag. Jag hann med en snabb tallrik gröt innan jag kastade mej iväg och lämnade kalasandet bakom mej.

Jobbet gick bra, jag växlade mellan några möten på förmiddagen och att fotografera och skriva riskobservationer. Ett bra samarbete mellan två huvudskyddsombud, samtidigt fick jag mej ett behövligt studiebesök på en annan avdelning. Givetvis studerade jag solförmörkelsen, vem gjorde inte det liksom.

Middag med chefen och sen var eftermiddagen vig till att jobba med riskanalyser. Ett viktigt och spännande jobb och för dagen kunde jag klarmarkera en hel del riskidentifieringar. Det kändes väldigt bra.
Lite mailande innan helgen satte klorna i mej och jag körde mot dagis.

När vi kom hem kom svärmor med mat till oss. Hemlevererat till bordet, lyxigt värre.
När jag satte tänderna i maten kände jag hur hungrig jag var. Glupsk var bara förnamnet. Jag tror mej ätit i kapp efter mitt lopp nu. Jag börja känna mej bomullslik och härlig på magen ;)

Veckan har även innehållit årsmöte med vår fackförening, medans jag var där var myset på ridskolan med mormor och morfar, Hon hade fått busig Mulle även denna gången och för dagen hade det varit uteritt i skogen, detta uppskattades mycket. Lite tjurig var jag för att jag missade allt detta.


;)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar