fredag 19 juni 2015

Blomplock.....

Blomsterflickan...


Arbete till middag sen for jag iväg i full fart för att hämta hem vårt nya badkar. Det gick snabbt och smidigt att lasta de med trucken. Det gick även enkelt att lasta av det eftersom jag hyrde in min bror och far, kvinnlig list ;)
Myset hade blivit hämtad av mormor och när jag träffade henne berättade hon om förmiddagen på dagis.

Fram mot kvällen tog vi en liten tur på ängen och plockade en bukett blommor till mormor. Det uppskattades. Myset älskar att plocka blommor och när hon får använda sekatören är allt ännu roligare.

Fröken flickvän blev sen hem från jobb och en efterföljande promenad med en vän. Vi möttes i dörren. Jag behövde en ensam tur på berget. Löparskorna på och sen drog jag iväg.
Den känslan jag fick på turen den är svårlagen. Jag sprang utan mål, jag brydde mej inte om längd och tid, jag bara sprang. In på stigar ut på grusvägar, upp och ner, bland stenar och mossa. Det var en helt perfekt tur.
Jag passerade platsen där jag kom på att jag skulle skriva en bok. Den plats där jag delade med mej till min mor och bror att jag tänkte göra det.
Det var en skön känsla när jag passerade, att veta att jag faktiskt gjort de. Att jag skrev den där boken. Jag sträckte på mej en aning och fortsatte min väg.


Ibland är det mörkt även på sommaren ;)

Dusch och en sen middag lagades. Lite mysande med min dotter i sängen med en bok. När den var färdigläst pratade vi om blommor och jag började prata om sju sorters blommor som ska plockas till midsommar. Ja och sen ska man lägga dom under huvudkudden upplyste myset mej om. Jag fnittrade och frågade nyfiket om vad hon lärt sej det. På dagis blev svaret.

Efter mysandet med min dotter fortsatte sen myset med fröken flickvän. Vi kollade på orange is the new black och jag käkade pop corn, En härlig start på ledigheten.

Pyssel...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar