tisdag 23 juni 2015

Nytt badmode.....



Sovmorgon till åtta, jo jag tackar ja. Myset kom inhoppandes och började prata om en plansch som ramlat ner. Arbete direkt.
Vi tog en extra dag ledig, ibland gör vi det och det är sjukt lyxigt att ha den möjligheten.
Vi hasade omkring i borgen med andra ord tog vi det väldigt lugnt.
En kopp kaffe på undantaget fick fart på oss. Vi drog igång att luka i trädgårdslandet, efter det fick gräsmattan en uppsnyggning.

Vi stoppade inte där, nepp fram med sekatören och piffade till en gammal paraplyfikus som jag ärvt efter min mormor. Den har några år på nacken och därför är jag väldigt rädd om den, jag har vårdat den ömt i många år. Problemet är att den är sjukt stor, eller rättare sagt den var sjukt stor. Nu är den liten :)

Fröken flickvän kom hem och leken tog fart, barnen var helt galna att se varandra igen. Leken varade ända till nattning, dom var knappt en centimeter i från varandra. Som ler och långhalm typ :)

Själv hade jag lite utantid från familjen, jag behövde ytterligare tid med mina fotjuveler. 15km slutade turen som började 5km vattensfallslöpning, regnet öste inte ner, det kom som i en fors. Detta upphörde som väl var och den sista milen sprangs i uppehåll och faktiskt även några glimtar från den så saknade solen.
Middag bestående av min paradgren slank ner och det gällde minsann resten av familjen med. Dom små åt två middagar, en klockan fyra och en ett par timmar senare. Det är ett gott betyg det. Men så är jag grym i köket.

Barnen badade och det skrattades och stänktes väldigt. Ibland får man släppa lite på ordningen och låta dom härja fritt. Och med tanke på att badrummen snart ska totalblåsas så känns det helt ok med lite vatten utanför gränsen.

2015 års badmode :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar