torsdag 11 juni 2015

Utbildning....

Gubben Parnevik bodde mitt över vår kursgård ;)


Ännu en tur till huvudstaden är avklarad. Det var tidig morgon och taxin väntade mej redan halv fem *Gäsp*
Resan upp gick fint och utbildningen började omgående när vi kommit på plats. Vi började med en presentation och personligen tycker jag att det blir töffigare och töffigare dom där presentationerna. denna gången skulle gruppen tillsammans måla en gubbe och varje person i gruppen skulle vara en kroppsdel, varje kroppsdel var i sin tur en känsla.
Maten var enastående lyxig och linneservetterna låg vid tallriken och disken behövde man aldrig fundera över. Helt enkelt en total uppassning.

Jag passade på att träna under min vistelse och på tre dagar drog jag till med tre mils löpning. Trots min aktivitet hade jag känslan av att ökat rejält i vikt. Det var en så kallad tre kilos kurs :)

kursen i sej var inget vidare tyvärr, jag retar ihjäl mej när jag lägger tre dagar av mitt liv och från familjen och så ger den mej inte mer. Om det så bara är en liten detalj jag får med mej hem som jag kan omsätta i vår egen verksamhet så brukar jag vara tillfredsställd. Men denna utbildning gav mej endast erfarenhetsutbytet med dom andra deltagarna och de ska knappas utbildaren ha cred för.

Vägen hem var ingen rolig upplevelse den heller. Vi kom till flygplatsen och där fick vi reda på att planet till Kallinge hade problem och inte kunde lyfta, detta resulterade till att vi blev ombokade på ett plan till Kalmar, vilket i sin tur resulterade en busstur på två timmar till flygplatsen och sen vidare med taxi hem till Jockarp. Så i stället för att jag skulle hunnit hem till nattningen och sagoläsningen för min dotter så ramlade jag in i palatset närmare två tiden.

Eftersom vi har strikta regler gällande ledig tid innan arbete på bruket så fanns det ingen möjlighet att jag skulle kunna arbeta idag. Ingen var gladare än myset när jag frågade om vi skulle ta ledig från dagis :) Härligt att kunna glädja.

Högt i det blå....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar