fredag 5 juni 2015

Elmia.....

Mycket grejer....


Upphämtad halv sju på morgonen för att åka vidare till Jönköping. Jag var lite småseg men samtalen i bilen flöt på fint och vägen upp gick snabbt.
Ärendet vi hade var att besöka skogsElmia på uppdrag från projektet. Vi hade en väldig tur med vädret och vi kunde lätt och ledigt gå omkring och få den information vi behövde. Det var vagnar, förastolar, skotare, skördare, popcorn och bamsekorvar. En givande dag helt klart som inte avslutades förrän klockan 18,00 i palatset.

Myset Vilhelmsson och morfar skulle varit på ridskolan men efter ett nederlag i hemmet gällande storleken på ett par skor kom dom aldrig iväg. Jag undra just om vi har en liten dam som kommit in i trotsåldern. Det duggar i så fall tätt mellan dessa åldrar ;)

Palatsets grönområden har legat lite efter i underhåll så det var en sak jag la hela kvällen till att styra upp. Röjsåg fram och sen avverkades den ena metern efter den andra och bakom mej såg man en välskött och fin yta.
När jag på kvällen stod med min tandborste i munnen var jag tvungen att öppna dörren och titta ut på mitt verk, den underbara doften från nyslagit gräs den fick jag på köpet. Härligt.

Idag väntar diverse uppdrag för mej och myset, vi har en ledig dag och den ska självklart utnyttjas till nyttiga och roliga saker.

Prinsessan på ärten ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar