söndag 28 juni 2015

Stadshäng och kalas....



Redan klockan åtta på morgonen hade både jag och fröken flickvän angripit mördabacken och det inte samtidigt. Planering och träningen när den är som bäst.
Frukost i magen sen bar det av med hela ligan till stan. Det var festligheter i form av hoppborg, fiskedamm, loppis och ansiktsmålning.
Vi busade lite sen styrde vi kosan dom hundra metrarna till biblioteket. Pippi firade 70 år och det var sagostund. Hela barnavdelningen på bibblan var överfull med förväntansfulla barn. Mollie satt still under hela föreställningen vilket hon nästan var ensam om att göra. Med sej från stunden fick dom en liten kasse som innehöll en bok och en guldpeng.

Barnen åkte vidare med svärfar och fröken flickväns syster. Cabben cabbades ner till barnens stora förtjusning. Dom drog på äventyr och tydligen hade äventyret stoppat vid en jordgubbsåker på lister. Självplockning och det hade visst varit en trevlig upplevelse.
Själv luffsade jag iväg för att plocka en bukett blommor till min tjej som skulle fira sin födelsedag.
Blommorna var vackra och kalaset trevligt. Barn överallt och det var väldigt glada barn :)

Kvällen bjöd på grillning som svärmor sponsrade med. Det smakade utsökt. Maten tömdes på bordet till sista lilla köttbit.
Barnen tog ett välbehövligt bad och efter det var dom redo för sängen.
Det hade varit en lång och aktiv dag.
Det hade det varit även för mej för jag somnade under nattningen av myset.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar