onsdag 17 juni 2015

Mycket kärlek....

På väg....


Barnfri dag på dagis och med det krävs lite omorganisation. Jag hade en full dag på jobbet, eller rättare sagt en överfull dag. Vi skulle få besök av finnarna och diskussionerna brukar bli långlivade. Vilket är bra.
Myset var med mormor stora delar av dagen och om det har jag inte hört så mycket om. Jag räknar med att dom tryckt i sej ett par liter jordgubbar, så brukar det bli när dom drabbar samman under jordgubbssäsongen.

På grund av en olycka på E22:an blev våra finska vänner försenade och med det blev det senare i andra änden också. Jag stämplade inte ut förrän närmare sex. Visst att det blev en lång dag i från familjen men det fick gå.


Dessa hjärtan mötte mej när jag kom hem :)


För övrigt blev den 15 Juni en mycket bra dag, jag drog nämligen in 70 papp på en väldigt god affär. Jag älskar goda affärer och det är inte sällan jag faktiskt får höra ord som.
- Sånt där händer ju bara dej Leonora Vilhelmsson.
Hehe jo så är det kanske men jag njöt för fullt.

Myset var hos morfar när jag anlände hem, dom kollade på Dora utforskaren och de fick hon se klart på. Men sen väntade middag, den brassades och bestod av de mycket delikata delarna korv och makaroner ;)

Myset badade och sen startade rådjursspaningen. Vi har fått tillökning. Lilla rådjursmamman har fått ett litet kid och som vanligt har dom en fristad på Månsagården så att dom kan växa till sej och bli stora, fina och starka.
Efter att vi sett dom blev de en snabb saga sen godnatt.
En bra dag.....

Rådjursspaning...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar