söndag 7 juni 2015

Sommardag.....




Morgonen började i terrons klor. Storkusinen hade inte en chans att få någon sovmorgon när myset dundrade in.
Han vaknade och dom låg och kramades i sängen, så söta så söta.
Sveriges nationaldag och det betyder att flaggan ska i topp, detta var myset behjälplig i. Ohejochhå.
Vi kastade lite hästsko och vi spelade tennis, tennisen genomsyrade sen hela dagen. Det är helt klart det nya intresset här i palatset.
Vi tog en sväng till affären och köpte nya uteblommor. Väl hemma startades det upp med att köra ved, varmt ska vi ha det under vintermånaderna men jobbet gör sej inte själv.
Jag fick avbrott från vedhögen av ett par glada och pratsjuka damer, kaffe och prat i timmar på en supervarm altan. Helt underbart.

När damerna lämnade oss sprang myset upp till sin morfar och fröken flickvän och jag tog en långpromenad på berget. Hand i hand på stigar och grusvägar. Vi samtalade om då, nu och sen. Det är så enormt välbehövligt att få dom där timmarna lite då och då.
När vi kom hem var det dags att laga en tre rätters middag. Fröken flickvän började med det medan myset och jag gick ut i trädgården och plockade en bukett syrener. Det doftade ljuvligt i hela huset.
Dom tre delikata rätterna slank ner i magarna och alla var nöjda med menyn.

När myset knoppat in efter en aktiv dag drog fröken flickvän och jag igång med tennisspelet. Det var en ljummen, ljuv kväll. Äntligen en sommarkväll. En kopp kaffe avslutade sen vår dag och allt jag kan säga om den 6 Juni är att den åker ner i den lilla braiga asken.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar