lördag 20 juni 2015

Trevlig midsommar...



Fröken flickvän skulle träna ett morgonpass på gymmet. Myset och jag hängde på till stan och tog tag i shoppande inför den stundande fest kvällen.
Vi trodde att hela butiken skulle vara knökafull men så var det inte, nej det var superlugnt i affären. Myset och jag tog en varsin vagn och vi strosade runt och plockade till oss det som stod på listan. Jag stötte ihop med lite känt folk och vi önskade varandra en trevlig midsommar. Väldigt trevligt.

Vi hämtade hem fröken flickvän, lite pysslande hemma sen var det dags att förbered sej inför sill lunchen.
Vi tog med oss en liten gåbortblomma till mina föräldrar. Vi diskuterade om hur vida vi skulle våga inta maten på altanen eller vi skulle tvingas sitta inne. Vårt beslut blev utomhus. Maten slank ner och det första regndropparna kom och med dom gick vi in. Jordgubbar och grädde fick vi således förtära under tak. En helt vanlig svensk midsommar alltså.

Vi hade planerat för att dansa lite runt en blommigstång men vädret vill annat. Vi blev hemma i stället och tog en liten vilostund.
En höggravid vacker kvinna med familj besökte oss. Helt underbart.
Barnen lekte tillsammans och vi lagade maten, lugnt och skönt. Vi åt och åt och åt. en kväll helt i man smak ;)

Eftersom gästerna hade småbarn med sej så blev kvällen inte så sen. Myset somnade vid niosnåret och vi rev av ett avsnitt till av orange...
En midsommarafton som var helt lagom med allt. Precis så som det ska va.

Min lilla blomsterflicka :)
Idag ska vi fortsätta att fira....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar