måndag 30 januari 2017

Barnfilm = Lipsill.....



En dröm, en tidig morgon och den gjorde sej påmind under dagen, jag var sliten och trött. Jag tog lite kaffe och myset åt mackor. Jag funderade starkt på att ställa in min löptur så trött var jag. Men jag vet också vis av erfarenhet att jag mår bra av att springa och att jag blir pigg av det.
Så ut på berget bar det. Jag såg tio vildgrisar och två hjortar, självklart var jag än mer nöjd att jag tagit mej ut när jag fick uppleva berget från sin djuriska sida. 19 km slutade turen på och jag var på ett perfekt humör när jag kom hem. Jag var rolig och jag gillar skarpt när jag är rolig :)

Dusch och lite mat i magen sen bar det minsann i väg. Inom Ekohallen för lite uppstyrande och vidare till Kristianstad. Ett klockarmband behövde jag, jag fick ett men det var fel. Så ja ett byte lär bli nödvändigt. Vidare och investering i nya hörlurar, ingen snikvariant här inte. Jag räknar med att dom max håller två år med den mängden träning jag ligger inne med. Men dom ska ändå vara av mycket god kvalité. Jag funderade på sladdlösa Bluetooth, men nä tydligen håller batteriet bara i sex timmar, lite snålt tycker jag. Så sladd blev det även denna gång.

Vidare till Gallerian och en tur till Burger King, myset åt men inte jag. Jag roade mej med att glo på folk och filosoferar om livet. Vidare gick vi till biosalongen. Så himla mysigt, vi fick plats i sofforna längst upp, vi satt nära varandra under hela filmen och nä jag klarade inte låta bli att lipa denna gången heller. Jag avskyr barnfilmer, jag lipar jämt. Denna gången var det Bamsefilmen om häxans dotter som fick mej att tjuta, den handlade om olikheter och kamratskap. Ja och visst är det stora fina och viktiga ämnen. En bra film helt enkelt.

Vi drog hem och jag levererade en paradgren i form av Nutella semifreddo, det är åratals sen jag gjorde den men takterna satt i. Det väntar bjudning i palatset och det är viktigt att vara förberedd. Besökarna kommer att blåsas av stolarna när dom får inta den goda skapelsen i sällskap av mej ;)
Tanken är att när dom lämnar palatset ska dom ställa sej frågan. Vad var det som hände?

Kvällen blev lugn, myset började prova sina badkläder och sen tog packningen fart. Innan jag visste ordet av var väskan färdig packad, så lång framförhållning har jag nog aldrig haft vad det gäller packning inför en resa. Men ja nu är det alltså gjort. Vi lyssnade på musik och vi målade lite. Kaffe med mormor och kamphundarna hann vi med.
En bra dag och kväll alltså.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar