torsdag 19 januari 2017

Öppna dörrar.....



En småjobbig natt bestående av en hostattack, eftersom det inte fanns intresse av att använda medicin så tog jag med min dotter till min säng, huvudet högt sen somnade hon bums. Det gjorde inte jag, jag grubblade på än det ena och även det andra. Huvudet var fullt med tankar, jag gillar känslan men inte mitt i natten.
Klockan ringde och då funderade jag inte på någonting mer än försöka hasa mej upp. Kaffe och gröt, fyr i pannan och väckning av mys.
Hon hoppade upp bums och satte sej till bords på det Månsagårdska hotellet ;)
Jag kammade henne när hon åt, tidsoptimering. Bra där!

Vi drog till morgonfritids och efter puss och kram och orden jag älskar dej var vi redo för dagen utan varandra.
Morgonfritids betyder ingen träning för mej och det kändes helt ok.
Jag tog en kaffe med grabbarna och blurrade lite om golfrundan dagen innan. Alla var nöjda med kvällen.
Möte om logistiken ett par timmar och vid lunch tackade jag för mej. Jag körde till skolan och var med på sista lektionen och sen tog jag med min något snoriga dotter hem. Hon blev överlycklig när hon såg mej och förstod att hon skulle hem.

Vi spelade lite alfapet och lyssnade på musik, helt lugnt och stilla alltså, det var bra efter en vaken natt.
Vårt besök kom och det var supertrevligt med lite kvinnfolk i palatset som man kunde blurra känslor med, det sparades inte på krutet där vill jag lova. Jag imponerade även med min magiska spis. Eller jag tvingade dom att kolla när jag värmde tevattnet om dom blev impade vet jag faktiskt inte, men jag är det, två sekunder sen är det klart ;)
Vi fikade och myset var verkligen på bettet. All in på henne. Det ledde till att vi fick ta ett samtal under kvällen om hur det är brukligt att uppföra sej när vuxet folk pratar.  Hon sa sej förstå men nja jag vet inte jag får kanske ge henne ett par år till.

Jag pratade med lite vänner i telefon på kvällen, de slog mej att det är inte så ofta man pratar i telefon nu för tiden, man messar ju mest. Men jag kom fram till att jag gillar telefonen som samtalsapparat.
En sen kvällstur till undantaget för att få lite härlig lantluft i lungorna innan läggdags. Mollie var överlycklig över att träffa kamphundarna. Hon gullade med dom ända till vi skulle hem.
En härlig dag och kväll.

Myset gick och la sej och jag konstaterade under min tid själv i soffan att ett Nej öppnar inga dörrar så om jag får en fråga så blir svaret JA. En ny filosofi jag ska leva efter ett tag, bara för att känna efter lite. Ok något flummigt kanske men jag tror att det kan klarna framledes



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar