tisdag 17 januari 2017

Filmkväll och pizza....

Svettlöken, sååå gött...


Måndag morgon och ett underljuvligt intervallpass kickade igång min dag. Jag var lite småstel i vaderna efter helgens marathondistans, men jag lufsade på en km på bandet sen drog jag på. Gosse vad gott, bandkryllningen var åter nära.
Hela jag badade i svett efter avslutat pass. Gott.
Städtanten hade varit duktig och tagit mina handdukar till tvätt, inte bra, där stod jag halvnäck med duschen igång och det var tre våningar ner till lagret med handdukar. Morr. I svettiga kläder och trappträning.

Jobbet gick fint, vi har råkat ut för ett nytt haveri så det var mycket fokus på det. Men alla kämpar vidare mot samma mål. Vi ska producera det bästa i världen och japp vi är en bra bit på vägen.
Lite trams om matlådorna bakom datorerna livad upp stämningen när det blev lite väl mörkt. Kött och kyckling var vad vi hade att berätta om för dagen :)

Jag fick ett mycket roligt samtal under eftermiddagen, jag fick massa komplimanger över vem jag var. Sånt är ju väldigt trevligt. Jag var upprymd när jag lämnade bruket, framtiden ser väldigt ljus ut just nu.

När jag kom hem mötte jag ett litet slirigt mys, hon hade somnat till i soffan och det är verkligen inte likt henne. Hon piggnade på sej när jag spatserade in och kramade om henne. Men för att vara säker på att hon var kry tog jag tempen på henne. Den var helt ok. Skönt.

Hem till borgen och jag gjorde en mycket rolig film, ibland överträffar jag mej själv. Jag hade lite bekymmer att skicka filmen och funderade ett tag på att lägga den på youtube, men jag är dåligt bildad i det ämnet. Det fick mej att fundera över om jag inte skulle försöka få till en ny datorutbildning. All utbildning är ju bra.
Filmen skickade jag till ett par vänner som tyckte att den var bra. Jag fick en kommentar från en vän om att jag var en större klippa än Himalaya och friska fläkt än Gudrun. Såna vänner får en på lite extra bra humör minsann, tack för det.
Självklart började jag med det att funderade på om jag kanske jag ska bli filmare i nästa liv, vem vet ;)

Mormor bjöd på pizza på kvällen och om jag funderat på mysets hälsa innan så kunde jag släppa det helt, hon klapp hela pizza själv, tur man inte bestämde sej för att dela med henne. Luft gör mej inte stark.
Efter maten blev det kaffe och lite spel. En chill kväll. Skönt.

Måndag morgon 05:30...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar