fredag 27 januari 2017

Sen kväll...

Dessa kort fick jag ;)


Ensam och stark, på löpbandet. För dagen var det omgrupperat på gymmet för att göra plats för lite nya maskiner och band. Jag hade utsikt över bruket och min spegelbild syntes i fönstret, jag gillade det. Jag så enormt stark ut.
Jag har fortfarande krabb med min höger fot vilket jag haft sen långt innan mitt sista Marathon, problemet sitter på översidan vilket gör att det påverkar min löpning minimalt, det smärta dock emellanåt. Ibland funderar jag över vad det är och varför det inte går över, men i bland bryr jag mej föga. I går funderade jag över det men brydde mej föga ;)

Lite andra sysslor på jobbet i form av analysering av risker, det är en övning jag gillar starkt, det får en att tänka fritt och allra helst utanför lådan. Vi blev nöjda med jobbet och tanken är att arbetet ska utföras riskfritt. Då har vi gjort ett bra jobb helt enkelt. Det hänger ihop.

Jag hämtade upp mitt mys från fritids och hon berättade att dom haft elevråd och att det fanns vissa problem på fotbollsplanen och på kinagungan, aha vad för problem blev min fråga men det var inget hon kunde klargöra.
Vi körde och köpte lite blommor och vidare till min icke kaffedrickand vän för lite Tacomys. Barnen lekte fint i hop vilket gav mammorna möjlighet till bearbetning, utveckling och en hel del snurr. Jag älskar när tankarna kan spinna fritt och man kan prata fritt om allt som lägger sej på tungan. Vi tog några gudinnekort och jag gillar det, det mesta passade in och det var till största del till godo. Skönt.
Det blev en toppenkväll känslor av både högt och lågt, precis så som livet är. Bra spegel där.

Vi körde över berget hem och det var en otrolig frihetskänsla, att det var mörkt och trist gjorde mej inget, jag njöt av ljuskäglorna från bilen som träffade mörka stammar av träd. En sten, ett hål i vägen och ett och annat litet torp passerades. Jag drömde mej bort till sommaren när träden står praktfullt gröna och kronorna är så stora så dom täcker hela vägen, allt blir lummet och alldeles grönt. Skira blad vart man än ser. Vi är snart där, bara att hålla ut.

Vi kom hem sent till palatset, på tok för sent för myset men helgen är på intågande så jag räknar med att vi håller ut. En snabbis med tandborsten sen var det dags att hoppa in under täcket. Nöjt somnade hon bums.
En bra dag och en underljuvlig kväll.


Mysets val...
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar