fredag 24 februari 2017

Dårarnas paradis.....

Snart ryker vintermössan....


Uppstigning vid femsnåret. Jag satte fötterna på golvet och reste mej. Aj. Min fot gick knappt att gå på, smärtan var enorm. Jag linkade ut i badrummet och borstade mitt vackra garnityr. Hopp i löparkläderna, matlådan togs ur kylen, datorväskan och påsen med gympadojorna togs i nävarna sen gick jag ut. Det smärtade fortfarande men inte lika mycket. Jag checkade in på gymmet och när jag fick skorna på fötterna var smärtan minimal, märkligt.
Jag tog ett ganska lugnt pass, visst att jag var grymt svett, men jag lät dom tänkta intervallerna vara.

Dagen fortskred och jag hade en lagom go smärta hela dagen och nu är jag nära att ta mej till sjukstugan på jobbet. Det som gör att jag håller mej borta från stället är förmodligen att jag är något rädd för hur domen kommer att falla. Ett brutet ben i foten skulle med all sannolikhet betyda vila. Turligt nog är det översidan som inte är i form. Hade det varit någon annan del hade det nog varit omöjligt att träna.

Vi hade ännu en sjukt kul dag på kneget, mina kollegor var i sitt esse och jag tjöt av skratt flera gånger under passet. Dårarnas paradis helt klart ;)

15:00 kom myset och mormor och mötte upp mej vid grinden på bruket för vidare färd. Dom hade varit ledig under dagen och hunnit med att köpa nya byxor. Dom visade min dotter stolt upp för mej innan jag ens hann fram till henne.
Café Mandeltårtan var målet för dagens utflykt. Gaaah jag älskar deras mandeltårtor och för dagen tog jag två bitar, ja, jag vet att det inte är okej, men jag kan inte låta bli. Jag faller för frestelsen och jag faller hårt när det gäller denna specialitet.
Eftersom jag öppnat mitt lönebesked och nåtts av infon om att månaden gett mej närmare 80 papp kände jag att min generösa ådra kittlade mej. Tanken var att köpa en hel tårta till fredagsmyset med grabbarna på jobbet men tyvärr med alla sportlovs lediga och fikasugna människor fanns det bara ett par futtiga bitar kvar. Dom tog jag dock men jag fick dryga ut festligheterna med några tårtbitar av choklad. Dom går hem dom med, det är jag säker på :)
Medan jag gluffsade i mej tårtbit nummer två tog myset en glass, även den är speciell. Karlskrona glass. Utomordentligt god. En riktig svulltorsdag, så jobbar vi.

Kvällen kändes lång men det berodde nog främst på att jag slutade tidigt och att det var ljust så länge.
Vi styrde upp sysslorna gemensamt i hemmet vilket är bra. Mollie rustas för sitt liv som vuxen och jag får hjälp. Win win.


Så sjukt gott...



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar