lördag 25 februari 2017

Flickvän sökes....

Monkey business :)


Dom första orden som kom från min mun när jag vaknat och klivit upp var, eh men va fan. Hela palatset var fullt med snö. Hur gick det till? Jag var inte förberedde på det. Jag väntade på våren jag.
I mina kängor och full rulle på kärran mot brukets gym. Jag drog in ännu några km till veckans samling. Det  kändes bra. Foten var mycket bättre vilket var konstigt. Jag skickade ändå ett mail till sjuksyrran på jobbet och fick en tid på måndag. Ja nu är det inget återvändo. Nu ska det redas ut.

Jag levererade bra på jobbet och det kändes toppen att avsluta veckan på topp. Det märktes tydligt att det var fredag, fredagsstämningen infann sej tidigt på dagen. Nivån på skämten var alltså en bra bit under bältet och jag skrattade hysteriskt. Vilket ängagäng vi är.

Min lilla invit med tårtor gjorde succé, man kan inget annat göra än att älska Leonora Vilhelmsson när hon kommer med alla dessa goda inslag i vardagen. Grabbarna var nöjda och så även jag.
Innan vi gick hem sa vi till varandra att vi redan längta till måndag, det måste väl ändå ses som ett extremt gott betyg till vår arbetsplats och till vår projektgrupp.

Myset var på fritids några timmar men det var sparsamt, mormor både lämnade och hämtade henne under mitt arbetspass. Dom satt och myste i soffan när jag kom hem och informationen om att det ätits jordgubbar nådde mej, vilka livsnjutare dom är dom där två ;)
Vi drog hem och började laga mat. Myset dukade och donade lite med maten. Vi lyssnade på musik och jag älskar att höra min dotter sjunga med i låtarna. Det är så hemtrevligt på något sätt.

Myset chillade i soffan efter middagen och jag tog tag i en garderobs inventering. Jag är så sjukt effektiv när jag väl kommer i gång. Tre garderober rensades ut och jag provade diverse kläder. Jag konstaterade krasst att jag har en massa kläder som har tjugo år på nacken men fortfarande sitter dom som en smäck på mej. Ja, vad det betyder är ju enkelt att räkna ut. Matchvikten har varit densamma under alla dessa år. Helt sanslöst kan jag tycka. Jag hittade även några guldkorn och några brallor klippte jag till så att dom passar bättre in under sommarmånaderna. Ny garderob alltså :)

Min dotter ville att jag skulle natta henne och det gör jag mer än gärna, jag låg jämte henne och hörde hur hennes andetag blev lugnare och djupare ju fler sekunder som gick. Det är en skön känsla att ligga bredvid henne och lyssna på henne, hon är helt trygg och att känna den känslan gör mej varm i hela kroppen.
Min dotter mår toppen och jag är världen bästa mamma.


Hittade den här gamla tröjan ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar