lördag 11 februari 2017

Knubbis....

I knubbigaste laget för långdistans....


Jag är nöjd över att lyckas trycka in två morgonpass på gymmet. Det var välbehövligt, jag har knubbat till mej något under resan och efter vila är det träning som gäller. Nästa Marathon närmar sej med stormsteg och jag vet vad några extra pannor betyder. Tyngre löpning långsammare tid. Och de är inte okej.

Jobbet har gått fint och vi har haft mycket att prata om och tvära kast har skett under dagarna. Vi har skrattat mycket och anledningen är nog att vi har bra koll på saker och ting. Ett avslappnat gäng.

Jag har levererat ett nytt CV och ett personligt brev. Jag tänker söka ett nytt jobb. Jag har mycket på spisen framöver men jag tror ändå på att det som ska ske det sker. Rätt tid finns inte. Så ja för första gången på tolv år ska jag söka jobb. Spännande och utvecklande.

Mollie har varit otroligt pigg för att varit på resande fot och uppe sent. Humöret har gått i dur vilket är behagligt.
På gympan hade dom aktivitet i form av pulkaåkning. Sånt gillar jag, vilka super fröknar som tar tillfället i akt. Tummen upp för det.
Efter resan ville hon ha jordgubbar med sej till fruktstunden och självklart fick hon det. Svenska var dom dock inte.

Vi middagsbordet pratade vi om kärlek och jag frågade henne om hon visste vad som hände när man blev kär. Hon svävade lite på svaret men kom slutligen fram till att man gifter sej. Ok sa jag bara och sen växlade samtalet till hennes tänkta fest hon ska anordna. Lite fredagsmys i soffan med choklad och jordgubbar hon var nöjd.

Fredagen bestod av mer. Jag fick ett samtal vilket gjorde mej väldigt glad och förväntansfull. Det känns att något är på gång, ungefär som när dom första vårdagarna kommer. Känslan av magkittling och en enorm framtidstro. Jag älskar känslan, jag var tvungen att fnittra lite för mej själv när luren lagts på. Det är väldigt ljusa moln på min himmel just nu och ja, jag är lycklig och bättre lär det bli ;)

Vilka förändringar som kan ske med en sån här ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar