söndag 30 december 2018

42:an....

Hon vid min sida....


Födelsedag nummer 42 startade upp med skönsång och presentöppning. Mollie älskar födelsedagar, det spelar ingen roll om det är hennes eller någon annans, hon är alltid spänd och förväntansfull inför dessa dagar. Så sin vana trogen vaknade hon tidigt.
Eftersom det saknades inslagspapper så låg presenten insnurrad i två påsar. Nöden är uppfinningarnas moder och ja, det var en bra lösning.
Jag plockar upp en tjusig klänning som skulle visa sej sitta som en smäck på mej, jag blev väldigt imponerad av myset som lyckas köpa en passlig klänning till mej. Jag vet nämligen av egen erfarenhet från provhytter att allt sitter inte riktigt som man vill.
Givetvis skulle klänningen bäras från frukost till kvällens middag.

Det blev ett skönt häng vid poolen, Mollie lekte med ett par grabbar som verkligen beter sej som gentlemän mot henne. Jag blir lycklig av att se det.
Hon har kämpat med att försöka ta sej upp på en klättervägg sen vi kom hit och idag plötsligt gick det. Sen skulle hon ner med. Gentlemännen hjälpte henne och peppade henne om att hon skulle våga hoppa ner i bassängen, men hon var allt för rädd. En av grabbarna klättrade upp, ställde sej jämte myset och tog hennes hand för att vara hennes stöd. Jag höll på att börja lipa av det som hände. Så fint gjort.
Det tog ett tag men rädslan övervanns och hon var lycklig som en lärka när hon gjort det första hoppet. Jag var glad över att hon fann modet och klarade att övervinna sin skräck för att hoppa. Tyvärr missade jag första hoppet men jag fick fler chanser. När proppen var ur hoppade hon stupalöst.
Grabbarna fortsatte att överösa henne med värme. Bra jobbat Mollie, vi visste att du skulle fixa det. Det var lycka att se.

Vi tog en drink i baren för att fira hennes hopp och fortsätta fira min födelsedag. Jag får dock förtydliga varje gång att drinkarna vi ska ha ska vara utan alkohol. Dom tittar alltid frågande på mej och frågar en gång extra om min drink också verkligen ska vara utan. Jag ler och säger att det är korrekt uppfattat ;)

Jag tog en löptur, halsen är bra och jag hade lite spring i benen, men det är faktiskt för varmt. ca 20 minuter mer pallar jag inte.
In och bums en iskall dusch gjorde mej något svalare.

Ett samtal hem till fröken rätt. Så galet härligt att se henne.
Tack för facetime, det har underlättat livet avsevärt när hemlängtan efter henne varit svår. Att se och höra henne blir så nära. Så nära det kan bli från andra sidan jorden ;)

Efter samtalet gjorde vi oss redo, det stundade middagsbjudning. Fördrink, middag och efterrätt. Är det fest så är det. Fantastiskt mysigt att sitta och småprata med Mollie under såna förhållanden, hon känns så stor. Hon är verkligen fin, det var det som starkast svepte förbi där vi satt och njöt av mat, utsikt och sällskap.
En super födelsedag alltså. Nu blir det lite bokläsning och mera mysande. Det gäller att passa på, snart är vardagen här.

Barhäng...


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Grattis lite i efterskott och ett riktigt Gott Nytt 2019!!

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott🎂
    Hoppas ni fått en underbar dag.

    SvaraRadera