söndag 23 december 2018

Drinkprinsessan.....


Blomster-tant....

Ja att myset är en livsnjutare går inte att ta miste på. Hon har snöat in på att dricka drinkar. Hon har redan gått igenom alla alkoholfria så nu har hon fått börja med dom som innehåller alkohol. Ja självklart ta vi bort själva spritdelen. Hon fick en blomma i drinken och det skulle ju placeras i mammas hår. Jag kände mej något för kvinnlig/tantig med blommor i håret men visst vad gör man inte för myset. Lagom kul var att jag spatserade runt med den där blomman i ett par timmar utan att tänk på det. Humf.

För dagen var det mycket aktiviteter och det började med vattengympa, tänk att för tio år sen skulle jag aldrig förnedrat mej att göra en sån sak, nu är jag större, mognare och tryggare i mej själv så ja jag tyckte faktiskt att det var trevligt ;)
Vattenlekarna fortsatte för barn över åtta år. Myset var med och mamman satt på läktaren. Eftermiddagspasset bestod av vattenpolo med stora och små blandade även då höll jag mej på land. Myset var grym en assist och ett mål levererades av minstingen i plurret. Stolt mamma? Självklart.

Hon blev trött efter matchen och fick chilla en stund, jag tog ännu en sväng i löparskorna. Hettan var lika plågande som innan, men jag börjar vänja mej.

Vi duschade och fräschade till oss sen drog vi ut i kvällen. Första stoppet var en Svenskägd restaurang. Vi började med en fördrink, Jag jordgubbsmak och myset valde Mango vi smakade systerligt av varandra. Mysigt.
Middagen vältes ner sen blev det shopping. Nya flippflopp till både mej och Mollie. Hon skrattade åt mej när jag gick i väg, tydligen ovant både för henne och mej.
Nya badbyxor till mej och innan vi var klara i affären så hade jag två par med mej, allt på grund av missförstånd ;)

Mollie gick bananas i stånden längs gatan och jag kunde inte annat göra än att le när hon prutade och pratade med försäljarna.
Vi avslutade kvällen med ett fiskespa. Jag skrattade så jag höll på att göra i byxorna när Mollie satte ner fötterna. Hon blev helt hysterisk ;) Efter en stund när hon vant sej gick det faktiskt ganska bra och då var hon väldigt stolt....
Ännu en bra dag i leende landet.

Skål då....


Fiskspa, skräckblandad förtjusning ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar