tisdag 18 december 2018

Ren.....

Pysslaren...


Att vakna upp efter nattjobb och känna att man har hur mycket som helst som ska avklaras under väldigt få timmar gör att jag blir lite road. Det där med att slå i underläge. Jag skulle elda, träna, jag skulle packa inför vår resa och verkligen se till att allt kommer med, allt som ska med alltså. Men vad gör jag. Jag omprioritera. Ett mänskligt möte var tusen gånger viktigare för mej så ett samtal på två timmar startade upp min dag. Och jag njöt. Det fanns inte ett enda måste som var viktigare än det just då.

Mollie kom hem från skolan och vi drog igång med packandet, hon var lagom road, hon som brukar älska att packa. Kan det vara åldern tro? Oklart men istället bad jag henne ladda ner vilka program hon skulle ha med sej på sin platta inför resan. Ja vi hjälps åt ;)

Pysselkväll på skolan, vi hämtade mormor och morfar sen drog vi mot stan. Mollie skulle för dagen vara en ren och till renen tillhör det självklart en släde, den hade hon byggt själv av en pappåse. I släden satt en tomte.
In i klassrummet och där pysslades det, både Mollie och jag pysslade och jag blev ganska nöjd över mitt alster.
Det bjöds på fika och självklart även skönsång. Så grymt bra det gick, alla sjöng och jag kom på mej med att stå med världens stoltaste leende på läpparna när jag såg min dotter ta i i sången för kung och fosterland.
Vi lämnade skolan och det vältes i lite mat, vidare blev det bad för unga fröken. Hon var allt annat än ren efter sitt renuppträdande.

Ännu ett nattpass i vedsvängen avklarades. Men nu är det minsann jullov för gammal och ung.
Thailand Hej!

Jag kan om jag vill ;)


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. E ?. Önskar er en avslappnad,rolig,solig resa.kram

    SvaraRadera
  2. Ha en riktigt härlig Thailandresa, själv drar jag dit i slutet av februari, så härligt att komma tillbaks. Först ska julen genomlidas, första julen utan min älskade mamma...ser inte precis fram emot det. Önskar dig och Mollie en härlig Jul och Gott Nytt År, verkar som om kärleken är tillbaks i ditt liv och det är ju absolut helt underbart!!!

    SvaraRadera