fredag 21 december 2018

En ny värld, en bra värld....

Solnedgång med henne...


Ja det faktum att jag numera inte är supersingel längre har snurrat igång spekulationer och frågorna hopar sej.
Det är superroligt att så många gläds med mej och jag vill självklart dela med mej av allt. Men vis av erfarenhet och med tanke på att vi båda har barn så kommer stegen bli små. Vi behöver tiden tillsammans och vi behöver tiden för att våra barn ska bli trygga.

Vi har båda ryggsäckar som vi bär med oss, själv trodde jag att jag bar min lätt men att känna så starkt för en annan kvinna har gjort att den tynger mej, känslor och rädslor rivs upp och det måste vi hantera, var för sej och tillsammans.
Vi vill starta upp på rätt sätt och med det krävs en enorm hänsyn och respekt både för varandra och för varandras historia. De som format oss.
Jag vet att jag kommer få svårt att inte dela med mej totalt av mitt liv, jag har gjort det så länge nu så det är liksom en stor del av mej. Men detta nya är för stort, för starkt för att sumpas på grund av öppenhet utåt.

När jag startade upp min blogg för åtta år sen var meningen att jag skulle skriva om mina innersta tankar och känslor och det har jag gjort. Och jag har mått bra av det.
Skillnaden då och nu är framförallt att Mollie är större och med det är det större "risk" att hon få till sej saker av andra människor som uppdaterar sej på vårt liv genom bloggen. Saker som handlar om mitt liv och det ska inte hon stå tills svars för. En annan del är antal läsare då och nu. Skillnaden är stor.
Att stanna upp och behålla en del saker och känslor för mej själv kan kanske vara bra. Vi får se.
Med det skrivet så kommer jag inte heller lägga upp några bilder på fröken rätt eller oss som inte vi båda är okej med. Det är superviktigt för mej för att bygga upp tilliten. Att finna den där balansen i den nya relationen. Det är en ny värld, en bra värld.

Och så händer det ju en hel del annat i mitt liv. Jag och lilla fröken Vilhelmsson kommer fortsätta leva livet, att det i framtiden kommer innefatta tre andra personer betyder ju inte att vårt liv stannar av precis ;)
Vi är redo.


Nöjda men trötta ;)

Jockarp.

4 kommentarer:

  1. åhhh så UNDERBART härligt för dig Leonora!! Stort grattis och ALL lycka till! Du ska se att livet kommer att bli ännu mer härligt!

    SvaraRadera
  2. Härligt! Stort grattis och lycka till med det nya! ❤

    SvaraRadera