torsdag 20 december 2018

Jag är gay och har tjej.....

Har man surfbräda ska den självklart
vara i sängen ;)


Jag slog ihop i en stor hög och somnade, lite sömn, jobb och en lång resa på det.
Jag vaknade till och hör att min extremt pigga dotter fortfarande är vaken och tittar på Pokémon, jag morrade på henne lite och bad henne lägga ner paddan och sova. Hon förstod att det inte var förhandlingsbart ;)

Att vakna upp och se att klockan är halv tio tillhör inte vanligheten i mitt liv, förvisso är det sex timmars tidsskillnad så det var väl inte något världsrekord direkt.
Mollie var totalt utslagen och jag flinade lite när jag kröp upp till henne för väckning. Det var lite annan fart i henne innan på natten. Men hon var laddad för att fånga dagen, hon var lycklig och studsade upp med ett leende på läpparna. Härligt att möta dagen i den formen.
Frukost och sen blev det hopp i badkläderna.

Solen formligen vräkte ner på oss och det var inga klagomål från vårt håll. Vi lekte i poolen, vi hoppade, simmade och kastade boll. En annan familj ville vara med och lira och det välkomnades. Härliga timmar med sol och bad.

Lagom svedda tog vi en vila på rummet, eller Mollie, inte jag. Jag tog en löptur. Svettigt värre men skönt.
En kall dusch på de sen var vi åter redo att ta oss ut. Vi käkade middag och vi shoppade, eller nä fel. Mollie shoppade.
När Thailandianen sa till mej att jag skulle skicka dit min man så han kunde köpa en kostym så fick jag fundera lite. Man, jag? Jag kände inte för att utveckla mitt levnadsätt just där, men det hade nog onekligen blivit intressant.
Jag är gay och har tjej. Typ nåt sånt skulle jag kunnat tänka mej att haspla ur mej ;)
Hur som, Mollie fick det hon ville ha efter vi prutade spettet.

Vidare blev det slappande på rummet. Det är tufft att vara ledig minsann.
Men fösta dagen i det leende landet har levererat stort. Och tiden har spenderats ihop med min lyckliga dotter. Bara det liksom ;) 


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar