söndag 2 december 2018

Aktiv....




Sparsamt med sömn efter nattjänstgöring. I löparkläderna och en lätt, snabb tur på asfalt, jag behövde ha lite stumt mot fötter och ben. 42 195 ska snart avverkas och det är bra att kroppen är med på banan.
Hem och upphämtning av mitt mys. 
Vi började julpynta lite smått i palatset och som vanligt är det någon som varit på vinden och micklat med lamporna och förstört dom sen vi hängde upp julstjärnorna efter säsongens, detta året blev jag inte ens trött över det inträffade utan skrev bara upp infon på handlingslistan om att köpa lampor.

Vi släppte det där med pyntet och packade badväskan och drog norröver till badhuset i Olofström, där hängde vi några timmar. En överraskning i form av ett besök i badhuset av en av mina bästa vänner. Hon behövde träffa lite annat folk än familjen och det folket var jag ;) Vi satt och tjittjattade om allt som händer i våra liv. Så galet mysigt. Mollie hon badade och träffade lite andra tjejer i badhuset som hon knöt kontakt med.
En kvinna kom fram och frågade mej hur det gick med kärleken, jag flinade lite var på hon säger, ja jag vet att du inte får säga något. Hon fortsatte med att beskriva att hon tyckte att det var så sorgligt de där som hände förra året. Mm vad ska man svara på det?

När en vän kommer förbi i badhuset ;)


Från badhuset till Maxi för att investera lite ingredienser för julbakandet som ska till att ske. Jag träffade en snubbe jag gillar och vi gick och pratade om saker som hänt honom den sista tiden, förändringar och vad det kan betyda för hela familjen.
När vi stod och valde bland glasyfärger till peppakakshuset så kom det fram en kvinna och sa att hon kände igen mej, hon önskade mej lycka till med kärleken och hon tyckte att jag var som klippt och skuren för TV. Att jag var så naturligt enkelt och att ord som kommer från hjärtat träffar så mycket starkare.
Tack svarade jag ödmjukt.

Från maxi och Olofström till Karlshamn. Mollie ville gå på restaurang så det gjorde vi. Och valet föll som så ofta på thairestaurangen. Servitrisen var grymt imponerad över att Mollie tömde hela fatet med mat. Det är inte jag sa jag. Hon äter som en häst ;)

Vi for hem och jag var så sjukt sömnig så jag trodde det var sömnpiller i maten. Galet trött. Väl hemma kastade jag mej på sofflocket och attackvilade några minuter sen var det full fart igen tills den tidiga nattningen. En bra och aktiv dag.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar