onsdag 13 mars 2019

Lyxkryssarna....

Kan funka fint det ;)


Några få timmars sömn, men det gör inget, det var dags för dygnsvändning.
Vädret var inte lika gemytligt som föregående dag och jag var måttligt sugen på att ge mej ut, men jag vet att jag mår så bra av det. Så i löparskorna och iväg.
Jag tror att dom flesta löpare känner igen sej i den känslan när man hoppar i sina skor och hela kroppen med det förstår att det är dags för rörelse. De sitter liksom i skorna på något märkligt sätt.
Jag tuffade på och ännu en dag förvånades jag över den enorma styrka jag har i löpningen. Helt ostoppbar och helt otröttat bara leker jag på min väg.

Jag hämtade upp mitt mys och jag älskar verkligen när jag får en idé och den omsätts till handling. De skedde i går och det slutade med att vi bokade en 12 dagars kryssning i Karibien över det kommande nyåret ;)
Trippen kommer att starta i Miami vidare tar vi oss till Jamaica, Colombia, Panama, Costa Rica, Mexiko, Bahamas och sen landstiger vi åter Miami. Jag tycker att det låter som en väldigt behaglig tripp, Mollie är dock något motsträvig men jag tror att hon inte riktigt förstått att detta inte är en lite fiskebåt vi ska tuffa runt på utan en flytande stad.

Tisdagskvällen bjöd unga fröken Vilhelmsson på scoutning och jag tog en timmes promenad inne i metropolen Sölvesborg.
Jag var sliten och trött och läget jag föredragit var liggandes, men förpliktelsen med att köra barn till aktiviteter gjorde att jag sattes i rörelse. Promenaden var frisk och duggregnet gjorde mej pigg. Musik i lurarna och styrka i kroppen gjorde att min mossighet i huvudet efter nattjobbet försvann. Bilden blev klarare. Ordination rörelse förespråkas mot det mesta.

Efter leverans till hemmet av en kompis till Mollie så drog vi hem till byn fortast möjligt, lite mat i magarna, tandborstning sen brakade vi i säng. Halv nio sov vi båda två som små kultingar under en värmelampa. God natt typ ;)

Vår tänkta rutt...


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Känner absolut igen känslan. Ibland när man åker bil kan man drömskt se en väg man önskat springa på ist för att sitta i bilen! Ser man någon springa när man själv inte gör det blir man lite avis ☺
    Härlig resa ni bokat!! 👌👍

    SvaraRadera
  2. Vad härligt det låter! Jag älskar Karibien! Vilken båt har du bokat?

    SvaraRadera