torsdag 14 mars 2019

I plugget.....

Vi gillar våra tröjor ;)


En heldag med henne, hon den lilla speciella människan som berikar mitt liv. Hon som gör att jag aldrig känner mej ensam, hon som varje dag lär mej nya saker. Jag hade åter fått äran att följa med henne till skolan och vara med i hennes vardag. Jag är så otroligt tacksam för dom dagarna.

Vi drog in till skolan och vi började med ett av både mitt och Mollies favoritämne, gympa. Det var en toppen lektion som innefattade det mesta, läsa, räkna, strategier, avslappning, ansvar, glädje och en hel hög med rörelse. Både Mollie och Jag var dyngsvetta när lektionen var över.
Det bjöds på lite rast sen väntade Svenska lektion, vi fick lära oss om planeter, stjärnor, solen, månen och vår galax. Jag fick lära mej att solen blir ca 10 miljoner år sen kommer den att explodera i en supernova och sen är det liksom kört. Låter tungt men det positiva i det hela är att solen bara är futtiga fem miljoner år gammal, så än finns det alltså tid ;)

Mat vilket alltid är trevligt, en supergod Chicken Tikka Masala bjöds det på och nä jag skämdes inte utan jag festade loss med två portioner.
Jag skulle gå ut på rast men en elev som var på bushumör gjorde det en aning svårt för mej, jag saknade en sko. Jag log åt buset och letade till jag fann min dojja i lådan med kvarglömda saker.

Barnen hade gått exakt 300 dagar i skolan och det uppmärksammades, det bjöds på en tillbakablick om hur allt startade. Vi fick se den fösta uppgiften i matteboken och alla flinade åt den nu busenkla uppgiften. På fredag kommer det bli lite mer festligt då barnen ska fira sina 300 dagar i skolan, snopet att jag missar det.

Jag tog en lite tripp i löparskorna när vi kom hem från plugget, jag kände dock av en lite skada med en nerv som jag hade trubbel med för cirka sex år sedan, jag hoppas att det kommer repa sej inom det snaraste. 
Middag i form av stek, potatis och sås. Jag drog in 16 poäng av 20 möjliga. Helt okej alltså. När jag brassade käk gjorde Mollie en lyxkryssare, det känns precis som hon börja gillar idén om båtturen till vintern ;)

På kvällen chillade vi, tillsammans läste vi läxan och vi hann även med ett par rundor Skip-Bo. Det hade varit en fantastisk fin dag ihop med Mollie, hennes klasskompisar och hennes fröknar.
Nu längtar jag redan till höstterminens besök i plugget ;)

Mysets kryssare....

Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Men vilka fina tröjor med en fralla på!! Sån vill jag oxå ha, har ju en levnade Fralla här hemma, var har ni köpte dem??

    SvaraRadera