måndag 11 mars 2019

Uppdraget....

Solen....


Mitt glamorösa liv fortsätter, 24 h nattjänst är till ända, ett futtigt 8 h pass kvarstår sen är plågan över för denna gång ;)
Det blir väldigt lite tid över till annat men jag tycker ändå det är viktigt att jag håller tempot uppe och att Mollie får ett "normalt" liv trots mina ibland onormala arbetstider.

Söndag och det blåste snålt, men vad gjorde det när solen visade upp hela sin charm.
Vi tog en tur med cyklarna och vi småpratade om vad vi tyckte var lättaste av att åka skidor, cykla och promenerar. Mollie satte upp olika scenario och jag skulle svara. Jag älskar hennes fantiserande och hennes frågor.
Frusna om fingrar och rosiga om kinderna gick vi in i palatset igen och drog en filt om oss och började spela Skip-Bo. Det där med att mysa det är något vi är grymt bra på.

Jag hade lite förberedande jobb inför mitt kommande reportage till tidningen vilket jag tog tag i medans Mollie chillade till ett avsnitt av Pokémon.
Jag har lite svårt att veta hur jag ska lägga upp skrivandet, det är ett helt nytt forum för mej, men jag ser fram emot det med spänning. Och idag väntar mitt första möte för mitt första reportage och det är det som jag ser fram emot allra mest. Att få träffa människor.

Jag funderade på vad det är som gör att jag är så intresserad av så mycket.  Resultatet Jag kom fram till var att det där med att andra människor kan saker som inte jag kan, det imponerar oerhört mycket på mej och det är nog det som gör att jag tycker att det är så spännande med möten av människor. Det känns som att alla kan något som inte jag kan och jag vill ta del av just det.

Inför dagens uppdrag ska jag ta på mej träningskläder och jag hoppas innerligt att jag får vara med på ett litet hörn och testa sånt som andra kan men som jag själv inte behärskar (inte än i alla fall) Det återstår att se om jag kommer hem hel eller om jag får ta en tur till akuten ;)


In my hoooods....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar