tisdag 12 mars 2019

Trevligt oväntat....

Livet upp&ner ;)


Fyra timmars sömn, på tok för lite men solen sken och jag kunde inte ligga kvar. Jag kände en enorm kraft i mina ben och min kropp vilket gjorde att hopp i löparkläderna och ut. Iklädd endast en tröja och ett par tights kände jag en enorm lätthet. Det går på rätt håll det är en sak som är säker. Jag drog upp i Mördabacken och jag hade så mycket i mina tankar att jag missade helt att jag sprungit upp för hela backen. Vips så var jag uppe. Jag log och fortsatte, mot Grundsjön och där slog det mej plötsligt att sjön ska jag använda för ett kommande projekt. Jag stannade och knäppte några bilder och jag passade på att njuta av lugnet och utsikten. Jag tuffade sen på ett schyst tempo och efter 15 km var jag hemma.

Mitt mys hämtades upp och med sej hem från skolan hade hon 2 väninnor, jag hade en tanke om att vila lite på eftermiddagen för min sista natt men nä så blev det inte. Istället tvättade jag bilen och dammsög den dunderfräsch på insidan.

Kidsen gapade om mat så det var bara att parkera sej vid spisen. Tre barn och tre olika smaker. Tre plattor på och jag kände mej som en riktig kineskock som brassade tre små rätter.

Kvällen skulle jag på uppdrag och det var med förväntan och spänning jag körde in till stan. Jag gillar det oväntade, när det är trevligt oväntat alltså.
Och vilka fantastiska timmar det bjöds på i en gympahall i Sölvesborg. Så mycket mod och glädje. Jag förundrades över vad människor kan och jag förundrades över vad jag själv faktiskt kan. Grymt imponerad av kvällen blev jag.
Nu ska jag sätta texten sen lämna över den för granskning, kul att vara igång.

Från gympahallen till vedsvängen, sista natten avklarade på detta varvet, nu är det nerförsbacke, två pass kvar sen ledig igen. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb (eller, mina jobb)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar