tisdag 5 mars 2019

Överaskning....



De sägs ju att man vaknar tidigare ju äldre man blir, jag bäva för att bli gammal om det är så.
Jag vaknade klockan fyra och var pigg som en mört. Men vid den tiden på dagen finns inte mycket jag kan aktiverar mej med utan att väcka min lilla palatsdelerska. Jag låg kvar och lät tankarna flyga fritt. Ofta är jag skör på morgonen och inte helt rustad för att låta hjärna och hjärta få helt fritt spelrum, men ibland låter jag det ske.
Jag lyssnade på mitt inre, jag lät demonerna komma, tryckte inte bort dom utan lät dom spela ett spratt med mej, det var dumt gjort. Det hängde nämligen i mej under hela dagen. En smak av all lidelse jag känt. En light variant men ändock.
Tio timmars arbete följde och skingrade tankar och smaken en del.

Mollie ringde och informerade mej om att hon skulle hänga med en kompis hem efter plugget. Ja frågade henne om hon haft en bra dag. Då började hon gråta i andra sidan av luren, hjälplösheten kramade mej våldsamt och jag led. Men hon berättade varför hon var ledsen och vi skulle samtala om det när vi träffades senare på kvällen. Vi var båda okej med det.

Jag lagade middag och sen bokade jag faktiskt en hotellövernattning för oss två.
Mollie ska snart ta en spruta på skolan och jag vet hur utfallet kan bli, det kan bli hysteriskt. Så när jag hade hämtat upp henne hos kompisen berättade jag att jag fixat en överraskning till oss om hon skulle fixa sprutan i skolan. Inga problem mamma, vad har du tänkt dej för överraskning? Men Hallo sa jag, det är ju hemligt fattar du väl. Eh kom igen mamma jag vill ha en ledtråd.

Hon fick två ledtrådar, den ena var bada och den andra var shopping. Hum, jag behöver mej ledtrådar, vad för shopping?
Okej sista ledtråden sa jag. Namnet på stället innehåller ett tjejnamn. Pang hon tog det innan jag gjort min nästa blink.
Hon är skärpt minsann.

Kvällen innefattade närhet, mys och kortspelet Skip-bo. Jag har aldrig spelat det innan men det har myset så hon lärde mej, ett trevligt kortspel. Vi lirade tre vändor innan vi fick avbryta för att hinna med läxläsningen innan nattningen.

Kort tid med Mollie under dagen, men det var väldigt bra tid.

Vi är större nu <3


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar