fredag 1 mars 2019

Alla dessa val....

<3


Att vakna upp utan internet kan nuförtiden stressa människor en aning så även mej, varken tv eller Mollies padda funkar.
Telia ville inte svara mej förrän klockan åtta och mitt liv startat betydligt tidigare än så. Så det fick vänta.
Jag vinkade av Mollie vid taxin och påminde henne om att hon även skulle åka hem med taxin, Vi sa hej då sen drog vi iväg i livet på varsitt håll. Jag tog berget i löparskorna. Mördabacken två gånger och rundan slutade på 12 km.

Hem och ett försök med att få tag på Telia. En timme höll jag på innan jag slutligen kom till rätt person, vi styrde gemensamt upp problemet och glatt önskade jag Alexander på Telia en formidabelt fin fortsättning på dagen ;)

När man har egen brunn och eget vatten så behöver man en hydrofor, en tank och en pump och lite andra mojänger. Dessa måste fungerar för att vi ska få upp vatten i huset. Under förmiddagen fick det läggas en mjuk varsam hand på det där systemet, jag är under upplärning på arbetet men det känns efter avslutade studier att jag klarar av att hanterar anläggningen. Jag lär mej genom livet. Stolt japp.

Mollie kom hem och vi började laga mat. Jag hackade två lökar när hon stod i köket och babblade med mej, Jag var övertygad om att en protest om löken skulle komma, men det uteblev.
En magnifik middag levererades ännu en dag ;)

En vän kom för att agera smakråd. Jag ska på fest på lördag och jag har köpt en super snygg klänning. Klänningen gick lös på 69 spänn, fatta det då, helt sjukt ju. Hur som. Jag behövde ett par skor till tillställningen också och nja ett par skor med klack hade varit urporrigt, men är man inte van vid högre klack/sula än på ett par Convers känns det något för riskabelt att testa nått annat. Jag provade en hel hög och efter ett tag stod det mellan ett par rosa Convers eller mina Dr Martins kängor. Valet är gjort och Jag tror jag är redo.

Humf....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar