tisdag 19 mars 2019

Stretcha Levern...

Det är galet kul att vara med....


Jag hade en väldigt uppbokad måndag.
Arbete i form av riskanalyser och förberedelse för märkning av rör.
Jag hade även en tid bokad hos sjukgymnasten och hon kände och klämde på mej. Vi bytte besöksrummet för att ta oss till gymmet och där drog vi igång övningar som är grymt bra för rumpan. Jag fick slå med den lätta hammaren för min bak var öm. Men övningarna var lätta att förstå, nu gäller det bara att göra dom också ;)

Jag intervjuade en kille för mitt andra jobb, mitt lokalkorre jobb. Så galet kul, spännande och utvecklande. Jag möte människor i deras rätta miljöer, i deras andningshål, i det dom brinner för att göra och det är så coolt att se och höra deras berättelser.
Jag blir lycklig över att se hur lyckliga dom är över att få dela med sej av sina liv. 

Nu har jag tre texter klara och självklart kommer jag dela med mej då och då av texterna här på bloggen. (tror jag)
Nu spånar jag på nya intressanta möten och en och annan krönika ligger och mognar till sej i mitt inre. Ibland måste saker mogna innan jag är redo att förlösa dom med penna och papper.

Jag hade en tid bokad hos min massör, vilken är mycket mer än bara en massör. Han kände av mina flöden och för dagen stretchade han min lever som var extremt stel. När jag lämnade rummet så var genomströmningen väldigt god och förhoppningsvis kan mitt HB öka genom hans behandling. Njurarnas ligament fick sej en lite uppmjukning och min ömmande rumpa fick sej ännu en smörjelse. Jag tror på detta och jag vet att tro kan försätta berg.
Jag imponeras av det jag lär mej om min kropp, om att allt hänger ihop, tänk vad mycket jag inte visste och tänk vad mycket det är som jag inte vet ;)



Jockarp.


3 kommentarer:

  1. Det där var nog bland det värsta jag läst. Vad är det för människa du går till? Stretcha levern? Njurarnas ligament? Snacka om bullshit.

    SvaraRadera
  2. hoppas allt kommer att ordna sig med dig och din kropp.
    det är tur att det finns människor som är duktiga på kroppar och kan se hur den mår.
    all lycka.

    SvaraRadera
  3. Vill gärna läsa dina inlägg och försökte via fb men det var endast för prenumeranter.
    Är utb. sjuksköterska och förespråkar inte alternativa vårdformer MEN blev nyfiken och skulle nog personligen vilja träffa Han~ din sistnämnda.
    Allt ordnar sig~ hav tid.. 🙏🏼

    SvaraRadera