fredag 15 mars 2019

Hälsokontroll och gravid....

Myset.....



Jag är absolut knuten till den bästa företagshälsovården i omnejden.
Det var dags för kroppskontroll och det är alltid spännande att se om det skett någon förändring.
Jag har fått ett bekymmer med min ischiasnerv, jag känner igen symtomen, jag hade nämligen samma trubbel för ca sex år sedan, men då satt det i vänster skinka och inte som nu i den högra.
Jag hade sån röta att när jag små haltande kom in så var sjukgymnasten på plats, hon gav mej en tid till på måndag, även massagekillen ska får ett besök på eftermiddagen, så ja rehabiliteringen ser inga gränser.

Hälsan då? Jo under dom senaste tre åren har jag växt en cm från 166 till 167. Jag har även lagt på mej några klädsamma kilo från 58 till 62, hej knubbis.
Socker, kolesterol, var kanon, blodvärdet var fortfarande inte bra, och blodtrycket var lågt 80/50, det händer inte mycket i min kropp alltså ;)
Jag fick upp på testcykeln och eftersom jag har svårt att hålla klaffen stängd så svarade jag leendes på frågan om det var lättcyklat med ett japp busenkelt. Hej och hå. Då skruvades det på några KW motstånd till. Jag flinade och sa att det var fruktansvärt tungt och att jag var rädd för att klappa ihop. Nu var det sköterskan som flinade och sa:
Bara tryck på klenis :)
Resultatet var bra, riktigt bra. Och ihop med mina levnadsvanor som består av ok kost ingen tobak eller alkohol så låg jag ruskigt bra på testet. Tror minsann det är läge att löneförhandla lite nu ;)

Det blev en lång dag från hemmet, jag drog iväg innan åtta och var inte hemma igen förrän klockan 22. Mollie sov då som en liten gris.
Även hon hade haft en aktiv dag med skola och på kvällen hade hon stått som partyvärd på ett nio års kalas till kamphunden Lasse.
Igår var även den dagen som jag för nio år sedan låg på en brits på en klinik i Köpenhamn och blev gravid med mitt lilla underverk. En stor dag alltså....



Jockarp.

1 kommentar: