lördag 16 mars 2019

Tortyr....

Dom är redo när jag är....


När man inte kan ge sej ut på sitt tänkta långpass så förändras dagen radikalt. Jag hade hur mycket tid som helst innan jag skulle checka in för ett eftermiddagspass i vedsvängen.

Hela palatset städades, dammsugaren, moppen, dammvippan, ja allt var framme. Jag röjde upp bland mysets kramdjur och snart känner jag att vi måste bli redo för att röja hennes garderober, men jag behöver min dotter för den uppgiften, vi kommer leka, passar? passar inte? leken. Just nu är garderoberna sprängfyllda med en blandning av historia, nutid och framtid.

Jag och min far åkte på lite äventyr, vi kopplade släpen och körde till ett lager där vi skulle hämta en duschkabin, eftersom jag fötts med ett otrolig leende och en charm som saknar motstycke så fick jag gubbarna på fall på lagret. Detta genererade i lite nya kontakter och kanske även lite nyheter till mitt hem. Jag blev även lovad ett studiebesök på produktionsavdelningen. Jag älskar den sidan hos mej själv, den sidan som leder till upptäckande och lärande.

Släpen kopplades av och jag for till stan för att hämta mina nya springskor, beklämmande att jag inte kan använda dom just nu, det var en form av tortyr att, se, känna och prova utan att få dra en mil. Men snart, mycket snart ska det bli av tänker jag.

Jag hann med att styra upp en  hotellbokning till vårt kommande Ultralopp, jag informerade min partner om hotellbokningen och rev även av meningen, Nu är det "bara" loppet kvar ;) Vi är stölliga vi löpare....

Vedsvängen ja, kvällen resulterade i en enorm mängd kroppsarbete och även en skada. Jag fick en pinne flygande i nyllet som rev hål på min kind så blodvite uppstod. Riskfritt är det minsann inte bland pinnar och flis.

Mollie hade haft en toppenkväll med mormor och morfar, hon hade satt morfar i arbete med att sätta upp hyllor på sitt rum. Hon verkade väldigt nöjd när hon ringde mej och berättade in i minsta detalj var hyllor och tavlor sattes upp. Jag bara log åt hennes entusiasm när hon berättade. Det är en lycklig tjej jag delar palatset med.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar