lördag 23 mars 2019

Backyard Ultra.....



Efter det extremt fina bemötandet där människor verkligen inte sparade på komplimangerna över min debuttext i tidningen var jag tvungen att växla några rader med min chef på tidningen.
Jag kände ett stort behov över förtydligandet att såna texter INTE kan levereras på löpandeband. Att jag kanske aldrig kommer leverera en text som jag blir så nöjd med igen.
Som journalist förstod hon men hon var även tydlig med tron om att det kommer jag visst att göra. Men att vissa saker måsta ta tid.
Mm känns ju bra att vi är överens ;)
Det som även var glädjande med min text var att andra läste texten och blev sugna på att bli en Lokalkorre. Bara det liksom.
Det är ju lite så att man behöver inte kunna för att börja men man måste ju våga börja.



Jag hann inte mer än slå upp ögonen i går morse förrän jag såg nästa text jag skrivit för korrarna i tidningen.
Jag träffade ju ett par härliga löpargrabbar häromdagen och dom ska arrangera ett ultralopp i Sölvesborg, Faktiskt ett ultralopp som alla kan springa. Och där väckte jag nog intresset hos en hel hög löpare. Bra i så fall. Gå in på http://backyardultrasbg.schoncoaching.se/ och läs mer.

Morgonen började förövrigt sakta, Mollie skulle ta en spruta på skolan så jag skulle följa med henne dit. Därför fick vi sovmorgon hon hade egen taxi för dagen.
Sprutan gick fint, förvisso gällde stenhård förhandling men hon är helt klart min hjälte. Hon gjorde det ännu en gång trots sin rädsla. Hon är bäst.

Jag kramade om henne och lämnad henne i skolan sen väntade det en tur med löparskorna på berget. Jag hade mycket att fundera över och jag gjorde det i småbyxor. Fatta den känslan då. Magiskt.

Myset kom hem och vi begav oss till undantaget för att hjälpa till med en duschkabin. Jag blev i behov av en påse att andas i. Jag avskyr verkligen saker som jag inte begriper.

Från duschen in i den nytvättade tyska skönheten. Mot Skåne, Åhus och Yngsjö. Vi började med en delikat måltid på en restaurang sen drog vi ner till Pulken. Första dagen för tranmatningen var ett faktum och hela himlen fylldes av tranor som gick ner för landning. Sjukt mäktigt att se och höra detta skådespel. Vi var på plats ungefär en timme, sen blev kylan för tuff och vi drog hem mot byn, lite chill i soffan sen var det lopplådan som gällde. Det hade varit en händelserik och väldigt bra dag.

Hon har koll...
Trandans....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar