onsdag 20 mars 2019

Min första kärlek....

Den snubben alltså....


En intressant dag som fick mitt huvud att gå i spinn totalt. Lars-Peter Loeld är föreläsare i ämnet tankeläsning och en av Europas bästa. Det jag fick uppleva under gårdagen var det sjukaste på bra länge.
Vi var över hundra personer i en lokal och det gjordes olika övningar som förbryllade huvudet på oss åskådare.

Jag ihop med två andra tjejer fick frågan om vi kunde medverka. Vi ställde oss på rad men Lars-Peter ändrade om ledet lite så jag kom sist.
Den fösta tjejen blev ombedd att tänka på ett resmål hon ville göra, den andra på en känd person och jag fick uppgiften att tänka på min första kärlek. Bara där tyckte jag att det var intressant, för varför omgrupperade han oss och varför fick just jag den frågan. Ödet?
Vi fick ett papper som vi skulle skriva ner våra svar på och Svaren blev New york, Madonna och Jessica.
Han började rita på ett blädderblock och han ritade Manhattans skyskrapor. Rätt på fråga ett alltså.
Fråga två levererade han även där rätt. Madonna.

Tredje frågan kvar och det var ja. Jag ombads först att tänka på månaden Jessica var född. Ok, Jag tänkte på April. Jag såg inte vad han skrev på blädderblocket men det gjorde publiken. Han bad mej tänka på datumet hon var född på och det var 6. Han skrev på blädderblocket. Vidare bad han mej tänka på första bokstaven i hennes namn vilket var J. Han skrev och bad mej tänka på den andra bokstaven vilken va E. Sen skrev han hela namnet på blädderblocket.
Han bad mej säga månaden, dagen och hennes namn sen fick jag vända mej mot blädderblocket. Rätt, rätt och rätt.
Att förvåningen var stor. Ja självklart. Hur var det ens möjligt?
Jag var tvungen att snacka lite med Loeld efter föreläsningen om hur det var möjligt. Han var hal som en ål och berättade inget som inte förvirrade mej än mer ;)

Jag tänkte mycket på det inträffade under kvällen, den enda pausen jag fick var när min dotter skulle på scoutceremoni och faktiskt på riktigt vigas in i scoutkåren. Det blev en fin stund och efteråt frågade jag Mollie om hon var nervös, svaret blev ja mamma, det var lite pirrigt. Hon fick en skjorta en mitella och fem märken som ska sys på skjortan. Stoltare tjej fanns inte att hitta.

Hon är bäst....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar