fredag 27 maj 2022

En av två……

Väldans jobb bara med slipning 
Av bult….

Mollie är lite ledig men jag är fortfarande i tjänst. Hon är grym och klara sej själv mer och mer. Hon växer i det och jag försöker möta henne i det, vilket inte alltid är det lättaste. När jag kom hem efter avslutad tjänst blev det en hundpromenad med Mister K sen bar det av till stan.

Mollie skulle inhandla pinaler till cupcake. Det stundar tävling i stan i helgen. Jag skulle köpa vagnsbultar till min stol. Jag har letat typ överallt efter bultar utan text på skallen. Det visade sej vara stört omöjligt. Jag kan typ allt om vagnsbultar nu, anledningen att det är text på skallen nu är tydligen en ny lag. Så ja, Jag fick köpa med text och sen lufsade jag hem och slipade bort texten. Jag höll på i verkstan med stolen stora dela av kvällen. Mollie var ute och gjorde ett projekt med en korg. Jag älskar när hon har projekt och allra helst projekt nära mej. Innan klockan slog nio stod den första stolen klar, vissa saker kan förbättras men jag har ju en chans till på mej ;)  men på det stod hela är jag enormt nöjd.

Jag har slipat, målat, borrat i järn, borrat i trä. Kapat trä ribbor, slipat träribbor, oljat, lackar, monterat ihop. Och jag gläds åt resultatet och kanske gläds jag mest över att träribborna i ek som jag ska sätta ändan på har vuxit i skogen i Jockarp.

Före och efter bild 


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar