tisdag 24 maj 2022

Projekt…..

Gravid

Jag har varit hemma och hållit på med ett par projekt under en veckas tid. Tanken var att projekten skulle få ta lång tid, ingen panik utan att jag skulle göra det när andan föll på. Den har fallit på. Jag håller på med ytterdörren och det är fruktansvärt tråkigt att slipa den för hand, men det finns inget annat bättre sätt. 

Vidare har jag börjat med en gammal trädgårdstol. Gammalt ska bli till nyare. Först fick jag dra bort alla brädorna som satt på den, fram med vinkelslipen, slipa bort nitarna och all gammal färg. Blodvite uppstod i pekfingret då jag råkade komma för nära kapskivan.

Jag har målat järnet ett par gånger, trädribborna som ska ligga på järnet kommer från vår egen skog och nu har jag kapat, slipat och betsat in dom. Alltså det kommer bli så vackert (tror jag) före och efter bild lär komma, om jag blir klar vill säga. 

Jag har varit tur och retur i Lund för att genomgå en magnetröntgen av ryggen. Den upplevelsen var sådär. Jag lider inte av klaustrofobi men att åka in i det där röret kan få vem som helst att gripas av panik, jag gjorde det dock inte men jag blundade under dom 15 minuter som jag låg i tuben. Hua.

Jag tränar vidare med miste K och det går framåt, vi körde in till bron i stan och där kom en massa hundar och passerade oss, han skötte sej utmärkt, hans enda fokus var på mej och den godispåse jag hade med mej till honom ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar