söndag 15 maj 2022

Hundtränaren……

Maskroser…..

Jag tog en löptur med mister K. Den turen skulle förändra ett och annat. Vi hade nästan sprungit en mil då vi stötte ihop med vår granne med sina hundar. Vi hälsade och Kennet sprang också fram och hälsade. Den yngre hunden la sej för Kennet precis som sej bör. Han luktade på henne och allt var frid och fröjd. Tills det small. Han flög på hunden och satte sej fast. Som väl var lyckades vi få bort honom från den rädda stackars hunden. Jag fick info lite senare om att hunden var okej. Men jag vet vilka spår som kan sättas psykiskt i dom (med all rätt)

Jag kan inte ha det på detta sättet. Jag måste kunna lita på att min hund ska kunna möta andra hundar utan att gå fullständigt banarnas. Jag sparade inte på krutet utan tog kontakt med en hundförare i Karlshamn. En kille som är känd för att ta sej ann problemhundar. Jag skickade honom ett Mail och han antog utmaningen. Så redan idag ska vi ses för ett först träningspass. Men fösta väntar en heldag i gympahallen med handbollscup.

Mer än att jag var sur på Kennet nästan hela dagen så tog jag tag i ett projekt som jag låtit bli att angripa. Vår ytterdörr behövde en uppfräschning. Jag jobbade på några timmar tills fingrarna blödde, sen fick jag ge mej för dagen. En dusch sen var jag redo för ett besök i kyrkan. Jag tog cykeln och det var skönt att rulla på i den underbara vårkvällen. Konserten var trevlig och jag chittchattade med en del kändisar sen begav jag mej hem igen. Mollie var hos en kompis för att kolla melodifestivalen så jag var hemma själv. Det passade bra att fördriva tiden med den gigantiska tvätthögen. Pust. Mitt i natten efter avslutad mellofest skulle det lilla barnet hem för sovning innan handbollen. Humf det där med natttaxi är inte riktigt min grej men jag får väl vackert vänja mej.


På gång….


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar