onsdag 18 maj 2022

Långfrulle…….




Ännu en supertidig start på dagen, upp på berget för en hundpromenad. Hem, frukost till barn, packning av gympaväska och datorväska. Frukt ner. Sen iväg mot skolan.

Jag väntade frukostbesök och vissa frukostar vara ända till halv två på eftermiddagen. Igår var en sån frukost. Så himla mysigt att bara sitta och prata om allt som händer i livet, lite gammalt och lite nytt. Tja kort och gott skvaller. 
Det är sällan vi har dessa träffat och det är märkligt med tanke på uppskattningen från båda håll. Samtidig är jag så himla glad och tacksam över att jag har vänner som är vänner trots att man inte ses eller hörs särskilt ofta. Det är en lyx i mitt liv det.

Mollie kom hem som vanligt med taxin vid tre snåret. Vi hade fått nys om en cupcake tävling i stan om några veckor och Mollie vill vara med. Men för att nå färdighet krävs en viss träning. Hon sparade inte på krutet utan satte igång bums med att skapa. 
Jag älskar att se hennes kreativitet. Vi är så olika där. Hon ser saker framför sej och gör, jag gör och sen tittar jag på resultatet med oftast en känsla av det där blev visst inte så bra ;)
Jag blev djupt imponerad av hennes skapelser. 

Efter baket var det dags för sista inomhusträningen i handboll.
Jag tog en löptur på en mil under tiden men jag hann med att se slutet av träningen och det var skoj, för dagen fick dom nämligen testa på att lira med klister på bollen. Mollie berättade på vägen hem att hon inte uppskattade kletet nått nämnvärt.

Resultatet….



Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar