tisdag 28 februari 2012

Misshandel....

Priedeuppladdningen har börjat


Efter en helg i storstaden var det en upplyftande känsla att åter angripa berget, myset på ryggen och upp för backarna bar det. Ring ring informationen om att mysets kusin blivit sjuk och behövde hämtas i skolan gick fram, vi knatade på, hem och in i bilen och vidare in till skolan i stan, kusinen med hem och vilning på soffan följde.
Jag fick fler samtal när vi svävade fram på berget, det var en person som ville göra en intervju i ämnet lag/rätt/inseminationer/regnbågsfamiljer om jag uppfattade det korrekt så var det ett examensarbete, hur som helst så kommer hon idag och det ska bli intressant, åter ett nytt spännande möte och de på grund av vad som hänt. Tack ex frun.

Japp och så skulle julen ut, ja bättre sent en aldrig, men som de sägs så vara den till påska och jag så var det nästan här i år.
Utegranen har stått stadigt fastfrusen i marken, men nu äntligen lyckades jag dra upp den och ut i hästhagen åkte den. Jag tog ett litet ryck i rabatten med när jag hade farten uppe, lika bra liksom.
Tanken var även att jag skulle angripa  mullvardshögarna som är ett återkommande inslag i vår trädgård, men tyvärr var det fortfarande lite för hårt, får väl hoppas att jag får ett anfall en annan dag så jordbunkarna försvinner.

Prinsessdiadem :)

På skogspromenad två ballade myset ut fullständigt, inget dög till lilla fröken, vagnen ville hon inte sitta i, gå själv gick ju bra en stund men de var inte så kul i längden, smartmamman slängde upp sin lilla dotter på axlarna, de gick sådär, mysets sko träffade rätt på ögonbrynet och en ömmande bula som färgades blå uppstod.
Barnmisshandel?

Kan minsann gå själv....Jämt :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar