tisdag 10 april 2012

Kundvagns rally..

Så ja nu var det dags..hej dörrposten jag är blyetspennan.


Myset var på ett icke roligt humör när de små bruna öppnades vid sju snåret, inget hjälpte och ibland är de så, andas, stänga öronen och tänka på gröna hagar med inslag av små gula maskrosor, eller så tänker jag kort och gott bara på Lajka.

Surmulen blev på något behagligare humör när vi styrde bilen mot en hästtävling. Och den lilla glaciären smälte sen helt när vi väl var på plats bland hästar och hundar.
Skönt.
Vi träffade på en hel del människor vi kände, vilket alltid är trevligt, häst och hund folk anser jag annars att dom är av en sällsynt sort, det handlar om MEJ och mitt, mina resultat, mina djur, något annat intresserar inte.
Avundsjukor och skitsnack hör också till.
Jag har under alla mina år som hobbyryttare klarat hålla mej utanför allt sånt, vilket jag i mångas ögon istället säkert har klassats som en enstöring eller självupptagen..

Syns inte ;)



Ja vissa människor ha en sån härlig syn på saker, jag har själv en syn på vissa saker, men från ord till handling låser det sej ibland, vilket då kan reta mej enormt.
Jag träffade på en kvinna som sa, jag är 48 år och jag ska från och med nu vara egoistisk, jag ska bara bry mej om mej och mina djur och dom som är viktiga i mitt liv just nu.
Precis dom orden skulle jag kunnat säga och haft visionen om att fölfölja de för resten av mitt liv.
Men något hindrar mej och jag vet inte än vad är det?
Åldern? Ja kanske behöver ja ha tio år till på nacken för att leva ut detta fullt ut.
Men de lät så självklart när hon sa det.
Varför krypa och hålla en låg profil om något man tycker är fel.
Varför ska man tycka det är obehagligt att säga de man tycker?
Gör jag det?
Ja ibland och de får bli skärpning på det.
Kom igen grynet, ta ingen skit:)

Det finns vissa människor som kan vara ens vänner fram till den dagen dom inte längre har någon nytta av en, sen blir det tippen. Inget som hänt är längre värt något, ja så är det ibland.
Vad jag tycker om det, hum ja det får jag fundera ett tag på tror jag, men jag har valt bort vissa människor i mitt liv och vissa har valt bort mej, det är väl livets gilla gång då kanske.
Men utnyttjad de är inte en rolig känsla och de senaste åren har jag känt de en och annan gång för mycket.

Ja från alla dessa tycken och tankar for vi vidare mot markislagret, en affär med allt mellan himmel och jord. (Ja klart inte just de som jag skulle ha då förstås.)
Mollie var på bättre humör och hon hittade en kundvagn i plast som hon flög runt med och stoppade olika saker i, sötare unge får man leta efter.
Och så klart slog mamman till och köpte vagnen till sin dotter. Lyckan var total.
Jag gjorde även andra klipp, ett par ny skridskor till myset, 50 spänn, Rommerska ringar att hänga upp i trädet för 20 spänn, ja det var ingen hejd på alla fynden som gjordes. Kul.

Fram på kvällen började stora utrensningen, vi fick en container placerad här hemma och det spilldes ingen tid, de slets, bars och slängdes, herregud vad mycket man samlar på sej under åren, ja nu sker alltså den totala utrensningen (tror jag)


Och jag fortsatte att skratta åt bowlingbilden, jag kommer bli hur gammal som helst :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar